На 29октомври, петък, в бална зала Монтесито, се проведе 23-то

...
На 29октомври, петък, в бална зала Монтесито, се проведе 23-то
Коментари Харесай

Ето кои са носителките на титлата „Мисис България 2021“

На 29октомври, петък, в бална зала Монтесито, се организира 23-то издание на националния конкурс за омъжени дами „ Мисис България 2021 при съобразени ограничения за сигурност-зелен документ.

Повече от 420 бяха кандидатките за короните на предварителния кастинг, а специфична комисия дефинира 14 финалистки, които се бориха за купите „ Мисис България Universe”, „ Мисис Бългaрия Europe”, „ Мисис България World”, „ Мисис България International” Бяха определени и тяхни подгластнички.

Запазва се наклонността интерес към състезанието да демонстрират омъжени дами с висше обучение и влиятелни специалности.

В първи тур участничките излязоха с тоалети предоставени от Бутик Резерве,а във втори с ST Fashion house с дизайнер Стефани Дамянова и техните близки и другари. В трети тур дефилираха в прелестните тоалети на КИАРА модерно на дизайнерката Гергана Апостолова.

Журито бе формирано от носителките на купата „ Мисис България “ през годините, както и представители на спонсорите сред които Верджиния Кръстева – „ Дари травел “,Велина Узунова – Мисис дама на годината,Тодор Димитров-Торино,Иван Рупчин -Бутик Резерве и Нели Пандилова публицист.

Гримът бе дело на Христина Герасимова,а прическите бяха на новооткрития салон Body T@lk в хотел Феста.

Най-красивите омъжени дами на България получиха дарове от Body T@lk,happy life slim and shape studio

Специален посетител на събитието бе Malka Devenish -вице Мисис Вселена и народен шеф за Колумбия.

Водещи на събитието бяха Елизабет Методиева -Miss top of the world и Мисис България 2007 Мариана Маринова.



Подгластнички станаха:

Четвърта подгласничка стана Антония Велинова от град Казанлък.Семейна с едно дете на 8 години.Има личен бизнес

Трета подгласничка е Лора Ангелова от София.Завършила е НСА.Автор е на „ Пътят към душата “

Втора подгласничка е Анита Йонева от Ботевград.Има наследник на 2 години.Завършила е висше обучение в Софийски университет

Първа подгласничка е Николета Милева от Варна.Има висше обучение стопанска система и щерка на 5 години.

А купата Майка на България бе присъдена на Ева Марчева от София.Съдебен специалист по стопанска система в България и Дубай.Председател на правосъдните специалисти в България.

Победителки Станаха:

Мисис България International -Боряна Янева от Варна.На 33 години.Има три висши образования.От 10 години работи обществена работа като специалист обществени действия

Мисис България Europe -Силвия Величкова от Пловдив.Висше обучение право в УНСС.Участва в голям брой благотворителни начинания.Обича да пътува и свири на пиано

Мисис България World -Поля Райнова от град Троян.Има щерка на 10 месеца.Най-важното за нея е фамилията.

Мисис България Universe -Станислава Василева от град Раднево.Щастливо омъжена с двама сина-Тодор и Георги.Има фамилен бизнес в областта на земеделието.Активно се занимава със спорт и обича да пътува

Снимки: качество дизайн и акуратност.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР