На 29 октомври Варна ще избере своя нов градоначалник. Освен

...
На 29 октомври Варна ще избере своя нов градоначалник. Освен
Коментари Харесай

#ИзбориВарна: Кои са кандидатите за кметове на МК Партия на зелените

На 29 октомври Варна ще избере своя нов градоначалник. Освен кмет на Варна, избираме и кметове за районните администрации " Аспарухово ", " Приморски ", " Одесос ", " Младост ", " Владислав Варненчик ".

В поредицата #ИзбориВарна Moreto.net показва биографии и фотоси на кандидат-кметовете от всички партии и обединения, по последователност на номерата им в бюлетината за локалния избор на 29 октомври, давайки опция варненци да се срещнат с личностите, които стоят зад оповестените имена. Информацията е предоставена особено за Moreto.net от самите тях.

МК Партия на зелените (ПП МИР, Политическа партия БЪЛГАРСКИ СОЦИАЛДЕМОКРАТИ)

70.Катерина Жейнова

Кандидат за кмет на регион " Одесос "

Родена през лятото на 1981 година, в семейство с морал, правила и достолепие. През 2003 година придобива бакалавърската степен на висшето си обучение във Варненски свободен университет „ Черноризец Храбър “ по компетентност „ Международни стопански връзки “, а през 2004 година пази с отличен магистърската си теза и приключва Стопанска Академия „ Д. А. Ценов “ гр. Свищов със компетентност „ Валутен и митнически надзор “.

С горделивост декларира, че от 2012 година до пролетта на 2019 година работи в Дирекция „ Бюро по труда “ гр. Варна като част от екипа за работа с работодатели, където придобива умения за асортимент на личен състав и наблюдения върху търсенето и предлагането на пазара на труда. От март 2019 е чиновник на експертна служба в Дирекция „ Регионална работа по заетостта “ – Варна, а все още е началник-сектор, Посреднически услуги ” в отдел „ Услуги по заетостта ”.

Омъжена с две деца.

70.Красимир Жейнов

Кандидат за кмет на регион " Приморски "

Отбил е военната си работа във Военноморска база Варна. Завършил е компетентност „ Корабни машини и механизми “ в сегашната Морска гимназия, бакалавър във ВСУ „ Черноризец Храбър “ със компетентност „ Международен бизнес мениджмънт “ и магистър „ Строителен инженеринг “ в същия университет. Има богата трудова характерност, в която се откроява опита му в администрацията на Район „ Приморски “ – Община Варна като контрольор „ Строителен надзор “, също по този начин е експерт към „ Камара на движимостите лица в България “.

70.Злати Иванов

Кандидат за кмет на регион " Младост "

Роден през 1980 година в град Варна, Злати Иванов съчетава впечатляващ опит и умения в разнообразни сфери на бизнеса. След завършването си на компетентност " Корабни машини и механизми " ; в Техникум по корабостроене във Варна, той продължава образованието си, завършвайки Варненския свободен университет " Черноризец Храбър " ; с магистърска степен по право. С началото на професионалната си кариера през 2004 година, той заема мениджърски позиции в редица международни компании.

През 2005 година той се насочва към работа в океански и речни пасажерски компании, където сполучливо ръководи разнообразни аспекти на тяхната активност. От 2010 година, стартира да се занимава с предприемаческата активност, фокусирайки се върху недвижимите парцели, търговията, вноса и производството на дамска конфекция. Фирмата му съумява да развие забележителна онлайн мрежа за продажби, обхващаща цяла България и източна Европа. В момента той заема високо виновна позиция, като корпоративен шеф в огромна хотелска верига, с фокус върху черноморския район. Със своята богата кариера и опит, той е построен специалист в хотелиерството и туризма, както и в ръководството на бюджети, човешките запаси, цифровия маркетинг, онлайн търговията, интернационалната и вътрешната логистика и спедицията.

70.Валентина Атанасова

Кандидат за кмет на регион " Владислав Варненчик "

Валентина Петрова Атанасова родена в гр.Варна на 11.04.1986г. Семейна с две деца.

Завършва право през 2011г.във Варненски Свободен Университет " Черноризец Храбър ".По време на Магистратурата си приключва и модул " Морско право ". От 2012г.е дееспособен правист, досега с над 10 годишен стаж и опит в правните услуги и съвещания.

От 2020г до в този момент е юрист и основен съветник.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР