На 29 октомври 2022 г. за 17-та поредна година фондация

...
На 29 октомври 2022 г. за 17-та поредна година фондация
Коментари Харесай

Седемнадесети благотворителен бал на фондация „Сийдър”

На 29 октомври 2022 година за 17-та поредна година фондация „ Сийдър “ събира донори, другари и поддръжници, които да поддържат идеята на организацията по време на обичайния и благотворителен бал.

От основаването си през 2005 година организацията работи поредно за обезпечаване на по-добра грижа и качество на живот на деца в неравностойно състояние в България. За тези 17 години децата, за които фондация „ Сийдър “ пое грижа, пораснаха и станаха възрастни хора. Но организацията продължава да следва първичната си задача и да спомага за смяна на публичните настройки към хората в неравностойно състояние, за смяна на държавните политики в обществената сфера, за обезпечаване на заслужен живот и качествена грижа за тези, които се нуждаят от поддръжка през целия си живот.

 Снимка: Smailka Photography

Снимка: Smailka Photography

Благотворителният бал на „ Сийдър “ е едно от събитията, благодарение на които организацията съумява да набере средства за обезпечаване на качествена грижа за децата и възрастните, за профилирани лечения, от които се нуждаят те, за просветителна поддръжка, летни лагери и други Събитието се осъществя благодарение на спонсори и сътрудници, а това разрешава всички набрани средства по време на благотворителния бал да бъдат вложени в директната работа с децата и младежите в деветте центъра, които фондацията ръководи.

Домакин на благотворителния бал ще бъде хотел Хаят, а като водещ на програмата безплатно се включва артистът и режисьор Благой Бойчев. По време на вечерта гостите ще имат опция да вземат участие в специфичен благотворителен търг, посредством който да поддържат съответна потребност – летен лагер, профилирана люлка за деца с увреждания, конна терапия за деца и младежи с тежки физически и интелектуални увреждания, медикаменти, превоз до учебно заведение, материали за арт терапия и други.

По традиция на събитието ще има благотворителна игра, а премиите за нея са обезпечени безплатно от сътрудниците на организацията: Концертен комплекс България и Софийска филхармония, Винарска маза „ Боровица “, Магазин „ Дар от боговете “, Dabov Specialty Coffee, Amuse Bouche, Sircrow, Жирокоптер България, Sail with me BG, хотел Гела и Смайлка Фотографи.

Спонсори на събитието са CMS София, Фондация „ Комунитас “, Фондация „ Америка за България “, Dundee Precious Metals, AG Capital.

Медийни сътрудници на събитието са: БНР, Дарик Радио, Капитал, Дневник, Mediapool.bg, Успелите.

Фондация „ Сийдър “ е българска неправителствена организация, основана през 2005 година, която работи за смяна на държавните политики и публичните настройки към децата и възрастни в неравностойно състояние.

Фондацията ръководи 9 обществени услуги и сме най-големият Неправителствени организации снабдител на резидентна грижа за деца с увреждания в България.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР