На 28 януари в РУ – Севлиево е подаден сигнал

...
На 28 януари в РУ – Севлиево е подаден сигнал
Коментари Харесай

Дрогиран шофьор си спретна гонка с полицията

На 28 януари в районно управление (на МВР) – Севлиево е подаден сигнал от чиновник на жандармерийско зонално ръководство – Плевен за лидер на лек автомобил, който се пробва да осуети инспекция в хода на профилирана полицейска интервенция. Това оповестиха от пресцентъра на ОДМВР-Габрово. По данни на служителя, към 13:30 часа в Градница, при подаден сигнал, лидерът не стопира и осъществя пътнотранспортно произшествие, при което удря ръководеното от него моторно транспортно средство в ограда на дворно място.

При опита си да избяга от чиновниците на ЖЗУ, той слиза от автомобила и побягва. Лицето е открито в коритото на река Видима, където е паднал при опита си за бягство. Транспортиран е в ЦСМП, без заплаха за живота. При осъществена инспекция за приложимост на наркотични субстанции с техническо средство е открито, че лидерът – мъж на 35 години от село Столът, община Севлиево, е управлявал моторното транспортно средство след приложимост на наркотичните субстанции амфетамин и метамфетамин.

Полицейска гонка в Първомай

Срещу него е формирано досъдебно произвеждане по член 343б, алинея 3 от Наказателния кодекс. Разследването по случая продължава под надзора на прокуратурата в Севлиево.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР