На 28 октомври 2022 г, в навечерието на празника, посветен

...
На 28 октомври 2022 г, в навечерието на празника, посветен
Коментари Харесай

Директорът на СУ Христо Ботев-Враца Виктор Кръстев посрещна известен професор от София /снимки/

На 28 октомври 2022 г, в навечерието на празника, отдаден на българските будители, Средно учебно заведение „ Христо Ботев “ във Враца посрещна безценен посетител – проф. доктор Иван Гаврилов, шеф на клиника по гръдна хирургия - УСБАЛ по онкология, София. Скъпият посетител бе посрещнат в 12.30 часа. 
Поради към този момент затвърдени обичаи в образованието с профилиращ предмет биология и здравно обучение и професионална паралелка с две специалности: „ Извършване на термални процедури в балнеологични и възстановителни центрове “ и „ Асистент на доктор по дентална медицина “, визитата на проф. доктор Иван Гаврилов е изключително потребно за младежите.
Неговият професионален път и опит са скъпи за мотивацията и кариерното насочване и израстване на учениците от Средно учебно заведение „ Христо Ботев “-Враца. В другарски срещи се разискаха значимите за младежите въпроси за положителната общообразователна и професионална подготовка за образование на медицински експерти, опциите за практическо образование в чужбина; мотивацията да учат биология и химия и желанието да се развиват в здравната специалност. Защо да останат в България след довеждане докрай на своето обучение? Теми, които в навечерието на Деня на националните будители - изиграли значима роля в просветителската активност на страната ни и в оформянето на националната ни еднаквост, са знакови. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР