На 27.10.2017 година ПГАСГ Арх. Камен Петков" отбеляза своя петдесет

...
На 27.10.2017 година ПГАСГ Арх. Камен Петков" отбеляза своя петдесет
Коментари Харесай

Бал на поколенията зарадва всички възпитаници по случай 55 години ПГАСГ

На 27.10.2017 година ПГАСГ " Арх. Камен Петков " означи своя петдесет и пети празник. Професионалната гимназия, която е дала хиляди строителни техници през годините, за следващ път потвърди, че е едно от най-елитните учебни заведения в района. Интересът към гимназията, от страна на младежите, не понижава, даже се усилва през последните години. Отличната реализация и положителната подготовка е причина за засиления интерес от страна на възпитаници и родители към образование в професионалната гимназия. 
Празничният ден стартира с богата музикално-артистична стратегия в учебно заведение, особено готова за актуалните възпитаници.
Отличното въодушевление бе пренесено вечерта и в уютната конюнктура на ресторанта на парк-хотел " Санкт Петербург ", където се организира обичайният за Гимназията Бал на поколенията. Над шестстотин ученици на Строителния колеж през годините и техните учители извършиха до краен лимит ресторанта и споделиха дружно една прелестна вечер! Празничната стратегия способства в допълнение за това, всички посетители да се усещат отлично и да изживеят една незабравима прочувствена вечер.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР