На 26 юли 2021 г. в присъствието на нотариус беше

...
На 26 юли 2021 г. в присъствието на нотариус беше
Коментари Харесай

Участник от Свищов спечели голямата награда електрическа тротинетка от играта на ЕНЕРГО-ПРО

На 26 юли 2021 година в наличието на нотариус беше изтеглен огромният победител в играта на ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги „ 5 години Купи Ток - показа и завоюва ", която започва пет месеца по-рано. Печелившият е от град Свищов и с присъединяване си завоюва електрическа тротинетка XIAOMI MI 1S. За спечелването на премията той е попълнил анкета на уеб страницата на енергийното сдружение, систематизираните резултати от която ще бъдат употребявани за възстановяване качеството на предлаганите услуги.

Данните от попълнените анкети сочат, че огромна част от участниците биха избрали снабдител на ток поради качеството на обслужване, както и одобрения опит и непоклатимост. Най-желаните спомагателни услуги са опцията за закупуване на енергийно ефикасни уреди по преференциални условия и услуги по отношение на по-ефективното ръководство на потреблението - мониторинг, смарт системи и други. Предпочитаният вид контракт е този с многотарифна цена съгласно спецификата на консумация.

Порталът kupitok.bg на доставчика ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги беше стартиран на 26 януари 2016 година и за първи път в България направи допустимо сключването на контракт за доставка през интернет. Процедурата по подписване на контракта е извънредно опростена, като попълването на нужните данни става за няколко минути. Сайтът разполага и с калкулатор, който пресмята предстоящата средномесечна сметка и потребителския резултат от излизането на свободен пазар.

ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги има над петнадесет сполучливи години опит като регистриран участник на свободния пазар на електрическа сила в страната. През годините компанията е построила устойчиво портфолио от доста огромни индустриални клиенти, работещи във водещи браншове (металургия, химическа, стъкларска индустрия, търговия, промишлено произвеждане, минно дело и други), клиенти от сферата на услугите, търговски вериги и други Основната цел на ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги е да обезпечи качествено и надеждно доставяне на консуматори, регистрирани на пазара по свободно контрактувани цени.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР