На 26 ноември в Дубай Кание Уест изненадващо изпълни нова

...
На 26 ноември в Дубай Кание Уест изненадващо изпълни нова
Коментари Харесай

Кание Уест изпълни парче пълно с антисемитска реторика

На 26 ноември в Дубай Кание Уест изненадващо извърши нова ария, заяви „ People ”.


46-годишният рапър " I Love It " се появи на сцената по време на концерта на Lil Durk дружно с Ty Dolla $ign в Blu Dubai, където изпя новата си ария " Vultures ".

Нощният клуб показа видео от осъществяването на Уест в Instagram Stories, на което се вижда по какъв начин музикантът рапира обидни текстове от песента като: " Как съм антисемит? Току-що спах с една еврейска кучка ".

" Vultures ", първото публично издание на Уест след " Hot Shit " с Cardi B и Lil Durk през юли предходната година - в началото дебютира на 17 ноември по чикагската радиостанция WPWX Power 92 и включва Lil Durk и Ty Dolla $ign, съгласно Billboard.

През октомври предходната година многократните антисемитски мнения на Уест го накараха да се лиши от статута си на милиардер, откакто загуби контракти с Adidas, Balenciaga и Gap.

Според Forbes носителят на " Грами ", чието положение към март 2021 година възлиза на 6,6 милиарда $, през октомври 2022 година ще коства 400 млн. $ - пари, които идват от няколкото му недвижими парцела, музикалния азбучник, пари в брой и 5% дял в марката за оформящо облекло Skims на някогашната му брачна половинка Ким Кардашиян.

По това време той подписа съглашение за закупуване на дясната обществена медийна платформа Parler, откакто сметките му в Instagram и Twitter бяха лимитирани поради обидни мнения по адрес на еврейската общественост, макар че цифрите не бяха оповестени и договорката в последна сметка пропадна.

След като показа антисемитски мнения, Instagram ограничи профила му и изтри наличие от страницата му, откакто той наруши разпоредбите и насоките на платформата за обществени медии, съгласно Ен Би Си и Си Ен Ен, макар че представител на Meta не удостоверил пред нито една от двете медии какво наличие е нарушило разпоредбите им.

След като един от туитовете му наруши разпоредбите на компанията, акаунтът му в Х беше стеснен. Американският еврейски комитет (АЕК) също порица езика на изпълнителя на " Bound 2 " за увековечаване на " антисемитски тропи като лакомия и надзор ", като написа в изказване: " Кание Уест би трябвало да разбере по какъв начин да изрази мнение, без да употребява антисемитизъм. През последната седмица музикантът разпалваше ненавист към евреите ".

По време на присъединяване си в предаването " Пиърс Морган без цензура " на 19 октомври английският водещ го пита за " расистките " му мнения, които " наскърбяват еврейския народ ", само че Уест споделя, че " безусловно не съжалява " за думите си.

" Значи сте го споделили, знаейки, че е расистко? " попита Морган, на което Уест отговори: " Да, борих се с огъня с огън ".

По-късно в диалога Уест сервира извинения. " Ще кажа, че скърбя за хората, които съм наранил ", сподели той. " Чувствам, че предизвиквам болежка и комплициране, и скърбя за фамилиите на хората, които нямат нищо общо с контузията, през която съм минал, и че употребявам платформата си, в която се споделя: " Наранените хора нараняват хората ", и бях засегнат "./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР