На 26.10.2020г. около 06:50 часа в с.Търън, общ. Смолян, на

...
На 26.10.2020г. около 06:50 часа в с.Търън, общ. Смолян, на
Коментари Харесай

Две жени бяха ранени при пътно меле край Смолян

На 26.10.2020г. към 06:50 часа в с.Търън, общ. Смолян, на път II-86, км 115+000 /Пловдив-Смолян-границата с Р. Гърция/ е зародило пътно-транспортно произшествие с леко ранени участници в придвижването. Това оповестиха от ОДМВР-Смолян.

Лек автомобил марка и модел "Фолксваген Поло " със смолянска регистрация, благосъстоятелност на 50-годишен мъж от гр. Смолян, и ръководен от 49-годишната С.К. от гр.Смолян, подхваща маневра „ завиване на ляво “ /обратен завой/ от автобусната спирка и не преценява държанието си с правомерно движещия се от с. Ровино към центъра на с. Търън лек автомобил марка и модел "Фолксваген Голф " със смолянска регистрация, благосъстоятелност на 36-годишен мъж от с. Градът, общ. Смолян и ръководен от 56-годишния Б.Ц. от с. Градът, общ. Смолян, при което лекият автомобил „ Фолксваген Голф “ блъска управлявания от С.К. „ Фолксваген Поло “.

Леко ранени са С.К. и пътуващата в управлявания от нея автомобил 53-годишна жена от с.Търън, като на двете дами е оказана здравна помощ в МБАЛ „ Д-р Братан Шукеров “ АД гр.Смолян и са настанени за наблюдаване, без заплаха за живота. Използвани са предпазни колани.

Причина за пътно-транспротното произшествие е неправилна маневра „ завиване наляво “ от лидера на лекия автомобил „ Фолкваген Поло “ С.К. на 49 години от гр.Смолян.

Произшествието е посетено от екип на „ Пътна полиция “ и е взето отношение по Закона за придвижване по пътищата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР