На 25-юли тази година е имало заседание на междуведомствения съвет,

...
На 25-юли тази година е имало заседание на междуведомствения съвет,
Коментари Харесай

Каракачанов: Лицензът на ”Емко” може да бъде върнат

На 25-юли тази година е имало съвещание на междуведомствения съвет, на което е бил показан отчет от Министерство на вътрешните работи, работа Контрол на общоопасните средства (звено в МВР) и пожарната, в който са били изнесени обстоятелства за погрешно предпазване на специфична продукция, от компания „ Емко ”. Тогава всички са дали своят вот единомислещо, както е и по закон, лицензът на „ Емко ” да бъде спрян за 6 месеца или до премахване на дефектите.
Това изясни вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов пред Канал-3.

„ И мога да Ви кажа, че все още още няма отчет от Министерство на вътрешните работи, че тези недостатъци са отстранени. Ако на съвещанието на следващия ден сходен отчет постъпи, аз съм уверен, че всички сътрудници, както единомислещо гласоподаваха за прекъсването на лиценза, по този начин ще гласоподават за даването на лиценза още веднъж! Към всичко останало Министерството на защитата и моята скромна персона, както разбрахте, по какъв начин беше – „ огромна онлайн тегло ", няма никакво отношение! ", изрично съобщи министърът на защитата и водач на Вътрешна македонска революционна организация.

Каракачанов изясни, че на същото съвещание на 25-ти юли е бил спрян лиценза и на компанията на Министерството на защитата. Това се е случило, тъй като министър Каракачанов е сменил шефа, той би трябвало да има допуск, единствено че това изисква време. Така че тук става въпрос за процедура и съблюдаване на закона.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР