На 25-ти юлиФормация “ГеоМарЧаЛо ще отпразнува своята 5-та годишнина с

...
На 25-ти юлиФормация “ГеоМарЧаЛо ще отпразнува своята 5-та годишнина с
Коментари Харесай

Плевенска филхармония в Sofia Summer Fest с „Пътуване в музиката“ със солисти Формация “ГеоМарЧаЛо”, разказвач - Камен Воденичаров

На 25-ти юлиФормация “ГеоМарЧаЛо ” ще отпразнува своята 5-та годишнина с първи концерт на софийска сцена.

Програмата „ Пътуване в музиката ” ще бъде представенатози вторник, в границите на фестивала Sofia Summer Fest в Южен парк II, от 20:00 ч., дружно с оркестъра на Плевенска филхармония и с присъединяване на специфичен посетител.



Главните настоящи лица в това дълго чакано събитие са солистите Чавдар Вълков – цигулка, Лора Табакова – виолончело и Георги Милтиядов – пиано. Заедно с оркестъра на Плевенска филхармония и разказвачана музикалната приказка Камен Воденичаров, те ще преведат публиката през разнообразни столетия с музика от целия свят.



Наред с творби от Шопен иДворжак, меломаните ще чуят обичаното „ Либертанго ” от Пиацола, Shape of my hart, Smooth criminal, Лара Фабиан, Стинг, емблематичния „ Кашмир ” на Лед Цепелин за симфоничен оркестър и солисти.



Автор на аранжиментите на творбите е надареният млад композитор, диригент и пианист Георги Милтиядов.



Концерт със забележителна стратегия, в който се срещнат поп и рок музиката с класиката в симфонично осъществяване. Красив, прелестен и същински вълнуващ план, прочувствено събитие за лятото, което ще опише за музикалната история с творби през разнообразни континенти, стилове и композитори. В „ Пътуване в музиката ” класиката се трансформира в съвременна музика и модерната музика – в класика.



Събитието е част от празничния креативен сезон на Плевенскафилхармонияпо мотив 70-годишнината от нейното основаване.



Билети на касите в зала „ България “, Билетен център НДК, на място и онлайн https://www.eventim.bg/bg/bileti/formaciya-geomarchalo-kamen-vodenicharov-sofiya-sofia-summer-fest-613804/event.html
За повече информация:
https://www.facebook.com/PlevenPhil
http://plevenphil.com/
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР