На 25-ти март 2023 година в гр. Варна, ЗИЦ “Медикъл

...
На 25-ти март 2023 година в гр. Варна, ЗИЦ “Медикъл
Коментари Харесай

Безплатни консултации с турския специалист по пластична и естетична хирургия-д-р Али Джан Гюненч на 25-ти март 2023 г. в гр. Варна

На 25-ти март 2023 година в гр. Варна, ЗИЦ “Медикъл Караджъ “ посреща за първи път експерта по пластична и естетична хирургия- Д-р Али Джан Гюненч . Авторитетният експерт от болница „ Медикъл парк “ в Истанбул, ще организира БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ на български, и които имат потребност от второ здравно мнение и интерес към опциите за хирургично лекуване в чужбина на техния изящен проблем.

Желаещите да получат второ мнение от експерта, с цел да си подсигуряват, че вземат най-хубавото решение за своето здраве, могат да се обадят на телефона на здравния център 0878 500 920, и да си запишат час.

Кой е доктор Али Джан Гюненч?

През 2013 година приключва медицина към Истанбулски университет. От 2013 година до март 2019 година е част от екипа на Şişli Etfal Training and Research Hospital, Асистент. От март 2019 година до април 2019 година е част от екипа на Şişli Etfal Training and Research Hospital. През 2019 година приключва своята специализация по Пластична и Реконструктивна хирургия, Şişli Etfal. От юни 2019 година до юли 2021 година е част от екипа на Yalova State Hospital Plastic, Reconstructive and Aesthetic Surgery Clinic, Специалист. От август 2021 година е част от екипа на болница Medical Park.

Сфери на интерес:

•             Ринопластика

•             Пластични интервенции на гърдите

•             Липосукция

•             Фейслифтинг

•             Импланти на брадичката

Защо е значимо да се възползвате от безплатните съвещания с доктор Али Джан Гюненч ?
Специалистът има опит и може да даде за Вас различно пояснение за Вашите здравословни проблемиСпециалистът може да Ви предложи друг проект за лекуване.Специалистът може да предложи лекуване, когато за Вашето заболяване е установено, че няма таковаСпециалистът ще Ви предложи осведомен избор, по отношение на Вашето болестта.Специалистът ще Ви обясни вероятните, опасности и изгоди от лечениетоСпециалистът ще отговори на всичките въпроси, по отношение на Вашето заболяване.
 

Всички пациенти, които имат нужда от  пластична и естетична хирургия и желаят да получат експертното здравно мнение на доктор Али Джан Гюненч на 25 март 2023 година във Варна , би трябвало да си запишат час авансово на:
телефон: 0878 500 920 да заявят стремежи от тях час онлайн на  .
 

На място пациентите би трябвало да дават медицинските документи и проучвания, които са им направени досега.

По време на консултациите няма да бъдат осъществявани физикални прегледи.

 

*публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР