На 25 ноември ще се състои онлайн уъркшоп с кулинарния

...
На 25 ноември ще се състои онлайн уъркшоп с кулинарния
Коментари Харесай

Кулинарното гуру Мария Жекова дава полезни съвети и здравословни рецепти в поредица от онлайн видеа

На 25 ноември ще се състои онлайн уъркшоп с кулинарния виртуоз Мария Жекова, отдаден на една постоянно настояща и предизвикателна тематика, а точно „ Какво да хапна вместо дюнер и пица – лесни и здравословни предписания “ . Стартът е в 18:30 часа, като всеки, който желае да научи потребни хрумвания и предписания за здравословното хранене, може да се запише изцяло гратис.

Началото на поредицата онлайн събития с кулинарна тема, част от самодейността „ За значимите неща “ на издателство Клет България, бе на 4 ноември с тематиката „ Сезонните артикули – какво би трябвало да знаем за тях и по какъв начин се отразяват на здравето и бюджета ни “. Какви хрумвания и препоръки показа Мария Жекова тогава може да разберете от във Facеbook страницата на издателството.

Третото онлайн събитие от поредицата ще ни приготви за идните празници и ще ни сътвори празнично въодушевление с истински предписания за коледни сладки. Уъркшопът ще се състои на 1 декември от 18:30 часа, като всеки, който желае да взе участие, може да се запише.

Събитията са част от акция „ За значимите неща “, проведена от издателство Клет България. Инициативата се концентрира върху настоящи тематики, които вълнуват всички ни в всекидневието. Съобразена е напълно с потребностите на учители, възпитаници и родители и цели да ги поддържа в задълбочаването на положителните връзки посред им.

Предстоят още редица уебинари, уъркшопи и онлайн семинари, разграничени в три посоки „ Открий гения “, „ Грижи се за себе си “ и „ Усмихни се “, на които ще бъдат наранени разнообразни настоящи тематики като полово обучение, здравословен метод на живот и личностно рационализиране, от разнообразни известни лица и експерти.

Пълната стратегия на самодейността може да откриете.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР