На 25 ноември, събота, в София, Варна, Бургас и Русе

...
На 25 ноември, събота, в София, Варна, Бургас и Русе
Коментари Харесай

Съботни митинги срещу агресията на Путин и в подкрепа на бежанците се организират в 4 града

На 25 ноември, събота, в София, Варна, Бургас и Русе ще се проведат манифестации в символ на митинг против нападателната война, разпалена от Владимир Путин в Украйна, и в поддръжка на бежанците и съперниците на мракобесния кремълски режим.

„ Държавната организация за бежанците продължава да отхвърля леговище на съперниците на Путин. Настояваме за интернационална отбрана на съперниците на Путин! “ – обявиха уредниците от сдружението „ За свободна Русия “, основано у нас от съветски опозиционери.

В София митингът ще се организира пред Съдебната палата, в Бургас – до паметника Альоша, във Варна – до централния вход на Морската градина, в Русе – до постройката на общината.

От сдружението оповестяват също, че на 27 ноември, понеделник, следва чуване по обжалването на отхвърли на ДАБ да даде леговище на опозиционера Андрей Карпов - съперник на Кремъл и на войната против Украйна, който е преследван в Русия.

За 6 декември е планувано чуване по обжалването на бежанката Ксения Елисеева – също опозиционерка, привърженичка на Алексей Навални, която напуща Русия, тъй като не желае повече да живее в изискванията на гнет и не приема експанзията против Украйна.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР