На 25 май България осъмна с новината, че в ЮАР

...
На 25 май България осъмна с новината, че в ЮАР
Коментари Харесай

Всичко за любовната история на убитите Къро и Гергана

На 25 май България осъмна с новината, че в ЮАР е разстрелян предприемачът с мрачно минало Красимир Каменов – Къро . Заедно с него, убийците са умъртвили и жена му Гергана, както и обслужващ личен състав - охранител и детегледачка – всички български жители.

Както първо разкри още в първите часове след наказателната акция, назованата единствено със личното си име брачна половинка Гергана, в действителност е манекенката Гергана Кочанова , носителка на купата „ Мис България – Вселена “ от 2007 година.
 
В търсене на детайлности от нейното минало, наш кореспондент се зарови надълбоко в митичните връзки сред манекенки и представители на ъндърграунда от началото на века, с цел да подреди разпилените части от любовния пъзел на Гери и Къро.

Гергана Кочанова е родена на 24 януари 1985 година в Пловдив . Като дребна тренира плуване и даже е републикански първенец в своята възрастова категория.

Тя навлиза в дълбоките води на българския „ фешън шоубизнес “ малко късно. През 2006 когато е към този момент на 20 години става манекенка в стилната организация на „ Интерсаунд “.

От там обаче, както самата тя споделя в изявление през 2009, не са й намирали задоволително „ задължения “ и по тази причина година по-късно се трансферира при Жени Калканджиева във „ Визаж “ .

Шестата в света незабавно надушва „ гения “ на Гери и я записва да взе участие в националния конкурс за най-красива българка през 2007.
 

2007 Гергана Кочанова с лента и корона и единствено по... за еротична сесия


Кочанова се класира втора на „ Мис България “ 2007 извоюван от Юлия Юревич , а Гери като нейна подгласничка получава купата „ Мис България - Вселена “ с право да показва страната на международния конгрес, извършен тогава в Мексико .

Нейните сподвижнички от този интервал си спомнят Гери като „ доста стойностен човек “ и се чудят по какъв начин въобще се е забъркала с този рисков мъж, чийто действия умерено могат да го оприличат на звяр във връзка с съперниците му.



По това време Гери записва да учи право, дипломира се чак през есента на 2019 като дипломант на факултета по „ Международна стопанска система и администрация “ във Варненски свободен университет.


10 години са нужни на Гергана да приключи висшето си обучение

През 2008 година Гери среща Къро
- Той е с 18 години по-възрастен от нея.
Източник описа пред кореспондент на, че Гери и Къро се срещнали по време на нейно пътешестване до арабска страна, (вероятно Дубай, б.р.) по Коледа 2008 година.

Там излизали на няколко срещи, само че нещата не потръгнали и двамата траяли всеки по своя житейски път.

След няколко месеца Гергана отпътува при татко си в Съединени американски щати. Известният български плувец Петър Кочанов върти сполучлив бизнес зад океана.
 

Макар и да живее в Съединени американски щати, Петър Кочанов се грижи нищо да не липсва на единствената му щерка



„ Баща й подари тогава един джип Мерцедес AMG ML и всички я питаха на кого е държанка, а той татко й ги пращаше тези скъпи неща… “, спомня си източник от обкръжението на убитата миска за метода й на живот, пред кореспондент на LifeOnline.bg.

Малко след идването си в Съединени американски щати, Гергана схваща, че е забременяла по време на сантименталния воаяж до Дубай.


Тя осведоми Къро, че ще си роди бебето и няма никакви искания към него за нищо. Заявила, че не желае нито пари, нито прехрана или бащинство… нищо.


На 25 май 2009 (точно 14 години преди да бъде убита, бел. ред.) Гергана дава на тип искрено изявление пред actualno.com, в което приказва за своя сегашен другар, само че нищо от казаното не загатва, че става въпрос за Каменов.


Пловдивчани си спомнят, че преди Къро Гергана е имала връзка с някогашния капитан на Ботев (Пд) Иван Бандаловски


Фактите се разминават, манекенката споделя, че приятелят й е елементарен неженен мъж, с 9 години по-голям от нея, който се занима с „ компютри “.

По това време тя е в напреднала бременност, само че не споделя тази вест с читателите. В края на изявлението обаче разкрива, че мечтае да има най-малко три деца . Само след няколко години фантазията й ще се сбъдне.

На 11 август 2009 година в болница в Чикаго ражда първото си дете. Момче, което кръщава Красимир - на татко му . Той е най-голямото от трите й деца и единствен с американски паспорт - тъй като е роден там.

През октомври Кочанова се връща в България с пеленачето на ръце. Интересен факт, е че до този миг за Гергана не се написа доста в локалната преса, с изключение на около еротичната й фотосесия за мъжкото списание „ Максим “ и посещение в шоуто на Азис, плюс още едно две изявленията.
 

Гергана в шоуто на Азис и с пеленачето Краси на ръце в България


За две години тя няма доста изяви в светските издания, до момента в който в един миг на всички места се появяват изявления, че е родила, а медиите се надпреварват да пишат за нея и бебето. В дописките за татко се сочи незнаен нейн другар, който живеел в Америка.

Твърде евентуално публикациите да са написани с цел да стигне до Къро информацията, че тя си е в България. Случва се тъкмо това, той научава, стартира да я търси и в последна сметка я намира. Още оттогава наподобява, че Гери добре си играе с жълтите издания и умее да ги върти на дребния си пръст.

Срещат се и пламва обич за каквато околните й споделят, че е необяснимо мощна. По това време Каменов има жена Светлана към този момент някогашна манекенка и едно дете със здравословен проблем . Той се грижи за тях, а част от легалния бизнес на убития в Констанция българин се води на името на жена му.

В този миг в подземния свят у нас назрява нарко война и Къро избира да се покрие в Кейптаун. Влюбеният тузар предлага на новата си обичана да го придружи в Южна Африка, където да живеят дружно на мира надалеч от България.

И по този начин основават свое семейство в ЮАР


Изведнъж виталният стандарт на Гери скача неведнъж, тя стартира да води извънредно разточителен метод на живот. При редките си появи в София тя впечатлява с начин на живот заслужен за дамите на съветски олигарси, американски магнати или пък петролни шейхове.
 

След като става брачна половинка на Красимир Каменов Гергана стартира да показва извънредно висок стандарт на живот


„ Много безценен живот водеше - частни самолети, яхти за милиони, лимузини, облекла, аксесоари и бижута за десетки хиляди. Шопинг в Рим и Милано, почивки в Хавай, Фиджи и Сейшели.



Организираше си тематични празненства с декоратори. Такива неща не бяха виждани дотогава. Беше разточителна като по филмите… ",
спомня си съмишленик на убитата миска, пред наш кореспондент.

Влюбеният Красимир не дава косъм да падне от главата й, обгрижва я и задоволява всички нейни прищявки, а това не остава неусетно.

Г
ергана подарява Къро с момиченце през 2012

През 2012 Красимир Каменов е на седмото небе от благополучие, тъй като Гери го подарява с момиче – Кая. Той към този момент е женски баща, само че за раждането на щерка му знаят единствено най-близките, фамилната идилия още веднъж остава забулена в загадка за необятната публика.

През 2015 година уеб сайтове популяризират новината, че Къро е станал татко. Тогава подвеждащата обява твърди, че Каменов е скъсал с манекенката Гергана Кочанова, а майката е друга жена, която последният Дон срещнал в София.

Обкръжението му обаче било предизвестено да пази в загадка самоличността й, и да „ не помнят “ нейното име, се твърди още в публикацията.


Всъщност същинската майка е Гергана и е родила малко по-рано третото си дете от Каменов.
Момчето е кръстено Камен , което евентуално е още веднъж в възхвала на семейството на неговия татко.
 

Семейство Каменови нараства и през 2015 Гергана Кочанова сбъдва фантазията си да има три деца


Защо е тази медийна илюзия остава мистерия, само че е ясно, че Къро се е стремял да резервира допустимо в най-голяма загадка детайлностите към фамилията си.

През това време Гери лети сред България и Южно африканската република и не прекъсва връзка с колежките си от манекенските години.

Например при започване на лятото на 2018 година провежда в София величествен детски рожден ден на едното от момченцата, който чиновниците на хотела ще помнят цялостен живот.


„ Бяха претапицирали целият сутеренен етаж на хотел ЕСТЕ с украси за десетки хиляди, такова нещо не се е случвало до момента у нас “,
разяснява участвал на тузарското събитие.
 

Тематичните празненствата със скъпа украса и гурме вкусотии са били емблематични за заниманията на Гери Кочанова

На въпросното детско празненство за баснословни пари са били поканени най-близките й приятелки и съратнички, с които починалата Гери е споделяла стилния подиум 12 години по-рано.  

Сред тях е плеймейтката Лили Бенина , с която Гери е приятелка още с навлизането си в сектора. Бенина е фамозна с еротичните си и много разкрепостени фотосесии, по някое време също става модел от каталога на „ Визаж “.

На крайници с дарове идва и друго емблематично за манекенските среди лице - Виктория Джумпарова . Скандалната моделка също е известна с фриволно държание и връзките си с мъже от ъндърграунда.

На въпросния рожден ден в тузарски столичен хотел участва и още една от манекенките на „ Визаж “ Анна-Мария Кирилова , която от години живее в Дубай, а в обява на ПИК е определяна като „ златотърсачка “.


Гери не е от девойките, които не помнят от къде е почнала и не къса контакт с най-близките си приятелки. От ляво на дясно, Лили Бенина, Виктория Джумпарова и Ана-Мария Кирилова


Диамантите са най-хубавия другар на девойките


Когато се приказва за ЮАР, опиати и убийства, съвсем постоянно има забъркани и диаманти - блестящите камъчета постоянно са употребявани за пране на мръсни пари и носят със себе си.



През 2019 година Гергана анонсира личен бранд за диамантени бижута – Kamenov Collection , които популяризира интензивно. Според някои представители на светските среди, това били просто нейни бижута, които тя се опитвала да продаде като нови. Нищо чудно обаче и търговията да е опит за пререкание на противозаконен капитал.

В това начинание наподобява забъркана и друга нейна другарка още веднъж манекенка на „ Визаж “ Елисавета Стоянова-Гарева . Тя е брачна половинка на Тинко Гарев спряган за дясна ръка на търсения с алена бюлетина от Интерпол Евелин Банев – Брендо.
 
До последно по нищо не наподобява животът на Гергана да е засенчен. Милионерската брачна половинка лети с частен аероплан до международни фешън столици и като същинска фешън икона следи ревютата на най-известните именити дизайнери от първи ред дружно с холивудски звезди и звезди като Виктория Бекъм и Дженифър Лопес .

Така да вземем за пример през октомври 2021 си избира за своя дрешник нови тоалети на ревюто на френския фешън колос Луи Вютон от сбирката Пролет – Лято 2022, паралелно до нея седи и сензацията на година Мария Бакалова.


Гери не пропуща фешън събитие, през 2021 се отърква в международни звезди на ревю на Louis Vuiton в Париж където участват Виктория Бекъм, Мария Бакалова и кум други известни имена



Гери се любува на живота и фамилията си и даже възнамерява да има четвърто дете с Къро , за който всички споделят, че в бизнеса е същински звяр , на чиято съвест тежат най-малко няколко мокри поръчки , само че към нея и децата бил извънредно гальовен и грижлив.

Мъката на бащата

След като на 25 май фамилията бе показно разстреляно в просторната си африканска хасиенда , почерненият татко Петър Кочанов през сълзи показа, че Гергана е била прелестен човек и грижовна майка.

" Сега внучето ми изпраща фотоси. И споделя " Най-добрата майка на света ". Не мога да спра да плача… за всичко най-хубаво на този свят. Вие може да се обадите на други нейни познати да питате. Тя беше най-хубавият човек. Най-прекрасното дете. Тя остави три сирака, прелестни деца. Аз също израснах сирак и знам какво е. Имам единствено една щерка. Нямам 2,3, 5. Тя искаше и четвърто дете да има, огромна обич. Мъката е голяма "., показа през сълзи пред NOVA съкрушеният татко.


Гергана Кочанова е била добра майка и обичана брачна половинка


" Тя беше най-хубавия човек за мен, най-красивата жена. Загубата е голяма. По принцип е казано, че дамите не би трябвало да се закачат. И децата. Но тези хора, които направиха това нещо, са някакви злодеи. Това мога да кажа. Не се протяга ръка на жена и деца. Това са злодеи. Това са изроди, това не е човешко. Това не са хора. Но доста предатели. Всички са предатели. Всички желаят управляващи и пари. Както и в политиката, по този начин и в това ", отбелязва още той.

" От бизнеса нищо няма да остане. В България, неговият бизнес, нищо няма да остане. Никой не разчита на това. Всичко свърши. Край. Ще го разграбят. Да. Ненапразно споделям, че всички към него бяха предатели. Всички. Той беше самичък против всички. Това беше. Но беше огромен мъжага. Голям мъжага. Много си обичаше децата. Защо жена? Защо жена?



Какво общо има тя? Какво може да направи тя? Тя е един хубав и добър човек. Нищо повече. Никаква власт няма, не може да вземе никакво решение, от нея нищо не зависи. Защото протягат ръка на нея? Все отново в последните 100 години нямам доверие да има подобен случай в историята, освен в България, само че и в Африка, Русия, Италия, в Америка. Няма подобен случай. От нея нищо не зависи. Абсолютно. Той си решаваше всичко самичък ", прибавя Кочанов.

Преди да бъде погубен Красимир Каменов – Къро е търсен с алена бюлетина на Интерпол, като закононарушенията, в които е апетитен са многочислени.

Организиране на интернационален наркотрафик, пране на пари, поръчкови убийства, търговия с въздействие и така нататък


Три деца остават сираци в ранна детска възраст
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР