На 25 февруари 2022 г. (петък) във връзка с монтаж

...
На 25 февруари 2022 г. (петък) във връзка с монтаж
Коментари Харесай

Софийска вода временно ще прекъсне водоснабдяването в част от с. Подгумер

На 25 февруари 2022 г . (петък) по отношение на монтаж на пожарен хидрант на ул. " Къси дол ", с. Подгумер се постанова прекъсване на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на " Софийска вода ", живеещи в региона на: ул. " Къси дол ".

При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа " Софийска вода " ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: кръстовището на ул. " Къси дол " и ул. " Св. Димитър ".

Ремонтните действия ще обезпечат по-добро ръководство на водопроводната мрежа като оптимално се лимитират зоните на възможни бъдещи нарушавания на водоснабдяването.

Засегнатите от спирането на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на " Софийска вода " АД на телефон 0800 121 21 или да наблюдават за развиването на всички настоящи теренни действия в действително време посредством Виртуалния информативен център на сдружението - .

" Софийска вода " АД авансово се извинява на своите клиенти за породените краткотрайни неудобства!

Интернет уеб сайтът на сдружението ( ) дава опция на клиентите да се абонират за известията за спиране на водоподаването. На електронната си поща те могат персонално да получават информация за плануваните прекъсвания. Друг метод е да се възползват от безплатната услуга за уведомяване посредством СМС.

*съдържание на Софийска вода
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР