На 25 декември Общината кани жителите и гостите на Сливен

...
На 25 декември Общината кани жителите и гостите на Сливен
Коментари Харесай

Празничната програма на Община Сливен до 31 декември

На 25 декември Общината кани жителите и гостите на Сливен на Коледно забавление. То стартира в 11.30 часа на площад „ Цар Освободител “. Поздрав със свои осъществявания ще насочи Младежки танцов отбор „ Браво “ при Народно читалище „ Хаджи Димитър – 1937 “.
На 26 декември от 10 часа стартира обичайният районен фолклорен събор в село Мечкарево „ Зимни празници в Мечкарево ”. Събитието е с конкурсен темперамент. Основните му цели са да разпространява обичайните български фолклорни традиции, свързани със зимните национални празници, както и показване благосъстоянието на националното ни песенно и танцово изкуство. В тазгодишното издание ще вземат участие 20 обединения от страната и района.
На 31 декември каним всички дружно да посрещнем 2024 година. Общоградското забавление „ Заедно в Новогодишната нощ ” стартира в 22.45 часа на площад „ Цар Освободител “. На сцената ще се качат Ансамбъл за национални песни и танци-Сливен, Славка Калчева и група „ Фанданго “. Традиционно няма да мине без празнични илюминации тъкмо в среднощ! Ще има почерпка с вино и баница с шансове.
 
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР