На 24 януари се навършват 31 години от екзекуцията на

...
На 24 януари се навършват 31 години от екзекуцията на
Коментари Харесай

31 години от екзекуцията на Тед Бънди и 7 филма, от които може да научите повече за убиеца

На 24 януари се навършват 31 години от изтезанието на Тед Бънди. Чаровният мъж е виновен за убийството на десетки дами в цяла Америка – признал е за 30, само че евентуално са доста повече.

Тед Бънди не е нито най-жестокият, нито най-активният сериен палач в света, само че историята му несъмнено е една от най-интересните. Дори откакто попада в пандиза, продължава да притегля тълпи от почитателки, които го поддържат в съда и му пишат любовни писма.

Чаровен, харизматичен и доста образован, Бънди съумява да трансформира целия митинг против себе си в шоу. Той самичък води отбраната си, а през 1979 година подписва неочакван брак с една от почитателките си в правосъдната зала – въпреки и необикновена, процедурата е изцяло легална. По-късно му се ражда и щерка.

Зловещата история на Тед Бънди е почтена за филм и надлежно е била екранизирана няколко пъти. На уеб страницата LadyZone.bg може да видите кои са най-интересните филми за килъра и да научите повече за любопитната му история :
Чаровното страшилище – 7 кино лентата, от които може да научите повече за Тед Бънди Серийният палач е екзекутиран преди 21 години, само че все историята му към момента продължава да ни вълнува
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР