На 24-ти юли, административният ръководител на ОП-Плевен Владимир Николов проведе

...
На 24-ти юли, административният ръководител на ОП-Плевен Владимир Николов проведе
Коментари Харесай

Окръжният прокурор се срещна с организатори на протестите след инцидента, при който пиян и неправоспобен шофьор отне три живота

На 24-ти юли, административният началник на ОП-Плевен Владимир Николов организира срещна с Божана Костова и Цветомир Костадинов, които са едни от уредниците на протестните шествия, почнали по отношение на зародило ПТП на 20-ти юли на пътя Плевен - Ловеч, наоколо до разклона за село Ралево.

На срещата участваха още Дияна Илиева - зам.-окръжен прокурор и представител на Окръжна прокуратура-Плевен,Ивайло Диков – ст. контрольор при Второ районно управление (на МВР) - Плевен и Светльо Кръстев – мл. автоконтрольор от Сектор Политическа партия при ОД на Министерство на вътрешните работи – Плевен.



Окръжният прокурор Владимир Николов изрази страдание за случилото се, като срещна присъстващите с осъществените досега дейности по следствието. Той увери, че е подхванато всичко належащо за изясняване на обективната истина, както и че от страна на Окръжна прокуратура – Плевен са взети всички нужните ограничения за ускореното следствие по делото.

Николов заяви още, че наблюдаващият прокурор в хода на следствието след разбор на събраните доказателства, ще реши дали да преквалифицира обвиняването в такова осъществено при възможен предумисъл.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР