На 24-ти декември, петък, за всички скиори и сноубордисти врати

...
На 24-ти декември, петък, за всички скиори и сноубордисти врати
Коментари Харесай

В навечерието на Коледа стартира ски сезонът на Витоша

На 24-ти декември, петък, за всички скиори и сноубордисти порти ще отвори „ домашната “ на софиянци планина Витоша. Началото на сезона ще бъде обещано с на ден каране, а на 27-и декември ще бъде пуснато и нощното.

В момента снежните оръдия по писта „ Лалето “ работят съвсем непрекъснато, с цел да се обезпечат допустимо най-хубави условия за практикуването на зимни спортове. „ Приготовленията за зимния сезон не са спирали и през лятото и есента, когато бяха направени много усъвършенствания по пистите и оборудванията “, споделят от „ Витоша ски “.
Откриваме ски сезона
В събота се дава формален старт на ски сезона. Тази година времето е извънредно удобно за феновете на белите спортове, а биз...
Прочети повече
В взаимозависимост от снежните и метеорологичните условия през сезона на Витоша ще работят кабинков въжен превоз Симеоново, лифтове Лале 1 и 2, влековете Черни връх, Помагалски и Ветровала и образователните плацове до Романски и Меча поляна. 

Цените за сезон 2021/2022 остават без основна смяна от предходната година. Дневната карта за възрастен от 40 става на 45 лв., а в случай че планирате повече визити на планината, най-изгодна излиза сезонната карта, която е с минимално нарастване от 590 на 600 лв. за възрастен, 500 за възпитаници, студенти и пенсионери и 400 лв. за дете с включено нощно каране. Предлагат се също сезонна карта за делнични дни, комбинирани фамилни пакети и полудневни карти.

На 24 декември за втори следващ сезон ще проработи и пистата за шейни, която бе обособена по взаимна самодейност на Фондация „ София – Европейска столица на спорта “ и Витоша ски над хижа Алеко през януари тази година.

Всички забавни начинания и събития през целия сезон можете да следите на уеб страницата на " Витоша ски " и в обществените мрежи.
Пампорово отваря ски зоната на 17 декември със алегорична цена на дневна въжен превоз карта от 10 лв.
Натрупаната в последните дни снежна завивка дава опция ски зона Пампорово да отвори още на 17 декември (петък), като цената на ли...
Прочети повече
 ски

   ски

 ски

Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР