На 24 ноември в Спортен комплекс Локомотив от 10:00 часа

...
На 24 ноември в Спортен комплекс Локомотив от 10:00 часа
Коментари Харесай

Деца и родители ще бягат заедно за Деня на християнското семейство във Варна. Ще се проведе и кръводарителска кампания

На 24 ноември в Спортен комплекс " Локомотив " от 10:00 часа ще започва тазгодишния празник " Ден на християнското семейство ". Освен дребните спортисти, в надпреварата присъединяване ще вземат и техните родители.

Целта е да разпространява спорта измежду децата и техните родители, да се означи деня на християнското семейство и да се разпространява концепцията за безплатно кръводаряване.

ПРОГРАМАТА

Освен обществена ангажираност в областта на спорта, Семеен кодекс Супер спорт-Варна и Дирекция " Спорт " демонстрират ангажираност и в други публични сфери. Обединени към благотворителната идея – безплатно кръводаряване, спортните деятели ще дадат образец за най-висша форма на човечност.

От 17 до 22 ноември всеки искащ може да се включи в хуманната самодейност с локация: Районния център по кръводаряване (в двора на Окръжна болница). Дарената кръв няма цена, по този начин както другарството, любовта и човешкия живот!

Освен нормалните подкрепителни храни и напитки за кръводарителите са планувани специфични грамоти, тениски, 30% отстъпка за за спектакли на спектакъл " Българан " и ваучер за едномесечни безвъзмездни тренировки по лека атлетика за новопостъпили деца.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР