На 24 август (сряда) в 10:00 часа ще започне продажбата

...
На 24 август (сряда) в 10:00 часа ще започне продажбата
Коментари Харесай

Утре пускат билетите за Суперкупата

На 24 август (сряда) в 10:00 часа ще стартира продажбата на билетите за мача за Суперкупата на България сред тимовете на Лудогорец и Левски, който ще се организира на Националния стадион " Васил Левски " на 1 септември от 20:00 часа, осведоми Българската професионална футболна лига.

Талоните ще бъдат пуснати онлайн на Eventim.bg, на всички каси на компанията, както и в партньорските обекти на Eventim - бензиностанции OMV, Orange, Technopolis, Български пощи.

Футболните почитатели ще имат опция да закупуват билети и от каси, проведени от футболните клубове, за което Лудогорец и Левски в допълнение ще уведомят своите последователи.

Символичен хазаин на срещата е Лудогорец, като последователите на тима ще имат разполагаем блок 9 на Сектор " А " и бранш " Лъвчетата " сред браншове " А " и " Г " на стадион " Васил Левски “.

Билети за последователите на Лудогорец ще се продават и в деня на срещата на каси на входове 23 и 25, които ще бъдат употребявани за влизане на стадиона.

Привържениците на Левски ще заемат места в Сектори " А ", " Б " и " В " на спортното оборудване.

Цените на билетите са както следва*:
Сектор " А " VIP: 100 лв.
Сектор " А " ложи 3, 4, 5, 6 и 7: 50 лв.
Сектор " А ": 35 лв.
Сектор " В ": 25 лв.
Сектори " Б " и " Г ": 15 лв.

*БПФЛ обръща внимание, че последователи с отличителни атрибути на един от тимовете няма да бъдат допускани до секторите, които са авансово избрани за последователите на другия тим, без значение дали имат годен билет за съответния бранш.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР