На 24 април примата на българската естрада Лили Иванова се

...
На 24 април примата на българската естрада Лили Иванова се
Коментари Харесай

Голямата любов на Лили Иванова: Тя е много разочарована от простотията в България

На 24 април примата на българската сцена Лили Иванова се крие от хорската шумотевица. Тогава тя прибавя още една година към невероятната си житейска история. Но до такава степен желае да се изолира, че даже си изключва телефона. Иска цялостно уединение. „ Дали става на 79 или 80 – няма никакво значение. Тези числа не са измерими с гения ѝ. Но тогава, на рождения си ден, тя е тъжна. Трябва да се крие. Просто Лили е ужасно разочарована от простотията, която заля България “, признава композиторът Иван Пеев, който е огромната обич на Лили Иванова. А на него може да се доверим.

Самата Лили Иванова призна преди време, че точно Пеев е най-важният мъж в пъстрия ѝ живот. Не единствено тъй като са били брачен партньор и брачна половинка, само че и тъй като двамата и до ден сегашен се отнасят един към различен с голямо почитание. Апропо, рожденият ден на композитора е единствено шест дни след този на певицата.

„ Към нея изпитвам безкрайно почитание. Но тя има различен живот. Може би ми е признателна, тъй като въпреки всичко с моя помощ тя изгря. Направо полетя към славата като метеор. Мога да я опиша с една единствена дума. За мен Лили Иванова е просто съвършена “, споделя още Пеев.

И признава нещо, което до момента не е правил в общественото пространство: „ Просто никой до момента не се е интересувал. Какъв човек е Лили в специалността. Твърде огромен експерт. Дори като отношение към хората. Тя в действителност няма неточност. Изключителна звезда, само че постоянно е умеела да се преценява. Зачитала е постоянно моето мнение, пък и освен. Излизала е на сцената болна, с висока температура. Неподражаема е, тъй като е посветила живота си на това да пее за другите. “

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР