На 23 октомври фондация За Нашите Деца ще проведе най-голямото

...
На 23 октомври фондация За Нашите Деца ще проведе най-голямото
Коментари Харесай

Вечер на добродетелите 2017 ще се проведе в подкрепа на детското развитие

На 23 октомври фондация " За Нашите Деца " ще организира най-голямото си благотворително събитие за годината   – ". Вече 8 години то събира представители на държавната и локални управляващи, на обществено – виновния бизнес, на неправителствения бранш и на културните среди, общественици, които знаят, че вложението в развиването на децата още от раждането, е основа за постигането на развито и цивилизовано общество в България.

Тази година Вечер на добродетелите 2017 е отдадена на развиването , а не на оцеляването и базовите потребности на децата. Каузата на тазгодишното издание е играта, тъй като след любовта и сигурността, тя е най-хубавият тласък за развиването на едно дете. Играта е основният метод, посредством който децата в ранна възраст /0-7 години/ опознават света и учат. Тя не е привилегия. Тя би трябвало да бъде част от детството на всяко дете, с цел да му покаже света, да развива неговите качества и да му дава опция за мощна връзка с най-близките за него хора. 

С набраните средства фондация " За Нашите Деца " ще осъществя програмата " Аз играя и бленувам ", с която ще насърчи развиването на 720 деца, живеещи в институции или в рискова фамилна среда, и ще укрепи връзката с възрастните, които се грижат за тях.

Дипломатически сътрудник на осмото издание на Вечер на добродетелите 2017 в Н.Пр. Ставрос Августидис , ексклузивен и пълномощен дипломат на Република Кипър в България, и дипломат на визията, задачата и полезностите на фондацията.

" Вечер на добродетелите 2017 " включва арт стратегия, в която ще вземат присъединяване световноизвестни български актьори, както и благотворителен търг, който ще даде опция на гостите да наддават за скъпи и атрактивни предмети и прекарвания, дарени от известни персони, творби на изкуството и доста други.

Водещи ще бъдат актьорите Елена Петрова и Кирил Ефремов. По традиция, събитието включва арт стратегия, в която ще вземат присъединяване Марио Хосен, именуван " българският Паганини ", поп изпълнителят Миро и илюзионистът Валери Иванов – Жокера.  Ще се организира и благотворителен търг, воден от Игор Марковски, който ще даде опция на гостите да наддават за скъпи и атрактивни предмети и прекарвания, дарени от известни персони, творби на изкуството и доста други.

Фондация " За Нашите Деца " към този момент 25 години работи сполучливо по планове за помощ на деца в риск, живеещи в дом за деца, имат увреждане или с редица проблеми в фамилната им среда – трайна беднотия и обществена изолираност, принуждение, равнодушие и отчуждение. Фондацията е помогнала на над 10 000 деца и фамилии до момента.

Сред главните медийни сътрудници на Вечер на добродетелите 2017 са NOVA и Нетинфо.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР