На 22 януари дъщеричката на Орлин Павлов навърши четири годинки,

...
На 22 януари дъщеричката на Орлин Павлов навърши четири годинки,
Коментари Харесай

Болест вгорчи живота на семейството на Орлин Павлов, отмениха важно събитие

На 22 януари дъщеричката на Орлин Павлов навърши четири годинки, само че празненството беше отсрочено за след две седмици, поради непредвидена и много неприятна обстановка, предава show.blitz.bg.

Малката Елизабет и нейните родители били мощно разочаровани от случилото се и че няма да могат да честват в деня на нейното раждане, да се отчетат на тази паметна дата.

Оказа се, че варицелата е застигнала и дъщерята на Орлин и то точно на нейния рожден ден. Заради това отсрочили цялото празненство и изчакали да мине карантинният интервал.

„ Шарката е в своя ураган, варицелата е на всички места и се наложи да отложим празненството по случай рождения ден на Елизабет. В началото бяхме малко разочаровани, тъй като избиха няколко пъпчици. Трябваше да изчакаме да мине карантината и тогава да отпразнуваме четвъртия й рожден ден. Тя беше доста щастлива, чества с доста другари. Беше с доста хубава рокля “, показа Орлин в новата графа на Елизабет Методиева в „ На кафе “.

Орлин не скри, че дребната става все по-суетна и заран сама избира с какво да се облече. Но с приказната рокля за рождения й ден са съумели да я изненадат и тя се влюбила в нея от пръв взор. „ Няма по какъв начин, въпреки всичко е нашата принцеса “, усмихва се гордият баща.

На 11 и 12 февруари му предстоят два любовни концерта в Музикален държавен спектакъл в София. „ Това са специфични спектакли, които се споделят „ Love story “ – ще честваме любовта и виното “, отсича той.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР