На 22 и 23 юли Берковица беше домакин на първи

...
На 22 и 23 юли Берковица беше домакин на първи
Коментари Харесай

Берковица бе домакин на турнир по скокове във вода

На 22 и 23 юли Берковица беше хазаин на първи държавен шампионат по скокове във вода за деца за Купа „ Берковица “, който се организира на басейн „ Св. Георги Победоносец “. В спортната демонстрация, в границите на два дни се включиха над 36 деца от 6 до 18-годишна възраст. В шампионата взеха присъединяване състезатели от 4 клуба, софийските " Витоша ", НСА и " Славия ", и " Ботев " /Враца/.
За краен победител способеното жури дефинира тима на " Витоша ", второто място е за тима на НСА, трети са " Славия ", а четвърто място за " Ботев " /Враца/.
Кметът Димитранка Каменова награди състезателите с медали и купи и ги поздрави за положения труд и триумфи.
В знак на признателност за гостоприемството и положителната организация, Георги Чобанов - Старши треньор на Националния тим по скокове във вода за деца и юноши и член на Управителния съвет на БФПС, връчи плакет на кмета, която в обръщението си към публиката съобщи, че Община Берковица работи в тенденция за развиване на водните спортове в града и развива концепцията да бъде инсталиран спомагателен трамплин за скокове във вода за бъдещи образования и надпревари, както и уроци по плуване за деца.
В неделния ден, в границите на събитието, бяха проведени и безвъзмездни уроци по скокове във вода за децата от община Берковица.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР