На 22 април 2020 г. Денят на Земята отбелязва своята

...
На 22 април 2020 г. Денят на Земята отбелязва своята
Коментари Харесай

Отбелязваме Деня на Земята

На 22 април 2020 година Денят на Земята отбелязва своята 50-та годишнина. Тазгодишната тематика на акцията е " Действия против изменението на климата – голямото предизвикателство на нашето съвремие ", оповестиха от Министерството на околната среда и водите.
Изменението на климата е предизвикателство за бъдещето на човечеството и за действието на животоподдържащите системи, които вършат света ни населен.
Тази година отбелязването става в изискванията на изключителни ограничения поради епидемията от ковид. Това е и една от аргументите EARTHRISE (глобалното придвижване за изменение на климата, водено от юношески климатични групи в съгласуваност с Earth Day Network - световния уредник на Деня на Земята) да сложи нов световен стандарт за Деня на Земята 2020 година
„ Време е за смели, изобретателни и новаторски решения. Това изисква дейности на всички равнища - от бизнеса до локалните управляващи и държавните управления. Всеки обособен човек също има действително въздействие и мощ като консуматор, гласоподавател и член на общественост в името на смяната. Светът се нуждае от нас и нашите дейности. Има толкоз доста неща, които всеки може да направи, с цел да отбрани и помогне за възобновяване на планетата: присъединяване в почистване; присъединение към най-голямата гражданска научна самодейност в международен мащаб (Earth Challenge 2020); осъществяване на локално събитие!
Дори оставайки у дома и поддържайки обществено разграничаване, към момента можем да упражним нашата отговорност да действаме в интерес на околната среда. Независимо къде се намираме, ние можем да създадем смяната! “, приканват от Министерство на околната среда и водите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР