На 21-ви ноември отбелязваме Деня на християнското семейство. По този

...
На 21-ви ноември отбелязваме Деня на християнското семейство. По този
Коментари Харесай

Коледна украса грейва в Кюстендил на Деня на християнското семейство

На 21-ви ноември означаваме Деня на християнското семейство. По този мотив в град Кюстендил ще бъде открита публично тазгодишната предколедна декорация. Програмата за празника стартира от 17:30ч. с признателен молебен пред Общински трагичен спектакъл - Кюстендил. След това ще се организира празничен концерт, който включва и запалването на коледните светлини на централната алея в града, както и коледната декорация пред Драматичния спектакъл. Средствата за украсата са дарени от Кюстендилската търговско-промишлена палата - предадоха от отдел “Култура и духовно развиване “ към община Кюстендил, за сътрудник на Actualno.com от града.
В концертната стратегия на “Заедно в деня на християнското семейство “ ще се включат ВГ „ Бъркотия” и Мажоретен състав към НУ „ Св. Климент Охридски”, ВГ „ Алегра” към ОУ „ Ильо Войвода”, Мажоретен състав към ОУ „ Проф. Марин Дринов”, ВГ „ Игличе” към ОУ „ Христо Ботев”, ВГ „ Форте” към ОУ „ Св. св. Кирил и Методий” и други.
В началото на месец декември пък, се чака да бъде отрита и коледната декорация в града. Огромна елха ще грейне, обичайно на централния площад, като формалното разкриване се чака да се състои през първата седмица на идващия месец, съобщи сътрудник от града, за Actualno.com
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР