На 21-ви април съм дал заявление да се откажа от

...
На 21-ви април съм дал заявление да се откажа от
Коментари Харесай

Кирил Петков: На 21-ви април съм се отказал от канадското ми гражданство

" На 21-ви април съм дал заявление да се откажа от канадското си поданство и това е датата, на която съм се отказал от него ", сподели Кирил Петков пред " ЕвроДикоФ " по Евроком.

" Не считам да вървя до Румъния, тъй като има цялостно удостоверение, че съм се отказал от това, че съм канадец ", добави той. " Има си парламентарен съд, който да вземе решение. Повече за мен това не е значима тематика ", безапелационен бе някогашният длъжностен министър

" Никой не може да ме задължи да съм жител на някоя страна, когато съм решил да се откажа от всички документи. Ще се веселя съда да каже, че към този момент съм единствено български жител ", съобщи той.

" Много се надявам при започване на идната седмица да се срещнем с Христо Иванов и Мая Манолова, добави Кирил Петков.

" Имаше доста хора, които одобрявам в Има Такъв Народ. Мика Зайкова, имам и други хора, с които се веселя, че работих. Трябва и те да премислят по какъв начин да се направи бъдещо държавно управление. ", безапелационен бе той.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР