На 21 октомври в словашкия град Сенец се проведе Световното

...
На 21 октомври в словашкия град Сенец се проведе Световното
Коментари Харесай

България е отборен световен шампион при мъжете на турнира „Св. Хуберт“

На 21 октомври в словашкия град Сенец се организира Световното състезание за ловци с кучета, работещи със стойка и шпаньоли по разпоредбите на „ Св. Хуберт “. България взе участие с тимове при мъжете и дамите, избрани на финала на Националния шампионат „ Св. Хуберт “ за Купата на НЛРС-СЛРБ. Националната организация оказа и финансова поддръжка за присъединяване на нашите състезатели в Словакия. Мирослав Ненковски с британски пойнтер Пандора дел Ненковски безапелационно стана международен първенец, откакто бе единственият играч осъществил два фазана в постоянния си тур, като британският пойнтер е намерил четири, поради което са оценен от съдъийската двойка с 91 т.

Негов съотборник бе Димитър Тодоров с дратхар Фиго декор Швабагрунд, който не съумя да откри дивеч.

При дамите наши представителки бяха Гергана Делчева с епаньол бретон Л-Арон Тига Бендида и Юлиана Попова с курцхар Сони фром Ветренски.

Още преди надпреварата лидерът на тима на НЛРС-СЛРБ Петър Радев бе безапелационен:

„ Разбира се, че сме пристигнали с упования за положително класиране. И мъжете, и дамите са с доста огромен опит и ще се борят за призови места. “

След като стана ясно, че Мирослав Ненковски с британски пойнтер Пандора дел Ненковски безапелационно стана международен първенец в шампионата „ Св. Хуберт “ в Словакия, съдийската комисия на шампионата разгласи и отборния първенец. Това е нашият тим, защото другият ни представител Димитър Тодоров с дратхар Фиго декор Швабагрунд, въпреки да не съумя да откри дивеч, с представянето си се е класирал шести в своята батерия, което е било задоволително за отборната международна купа.

slrb.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР