На 21 април Българската асоциация по хемофилия за 3-та поредна

...
На 21 април Българската асоциация по хемофилия за 3-та поредна
Коментари Харесай

Над 100 души се включиха във велопоход Заедно“ в подкрепа на хората с хемофилия във Варна

На 21 април Българската асоциация по хемофилия за 3-та поредна година провежда велопоход " Заедно “ в поддръжка на хората с хемофилия, който започва тъкмо в 11:00 ч. по едно и също време в 4-те най-големи града у нас – София, Пловдив, Варна и Бургас и мина под патронажа на Датското посолство в София и Министерство на Здравеопазването.

Над 100 души караха в символ на съпричастност към хората с това заболяване в Морската градина като част от акцията " Споделянето е мощ! “ и велопоход " Заедно “ в град Варна!

Българската асоциация по хемофилия получи поддръжката на Община Варна, както  на 2-та най-големи велоклуба " Устрем “ и " Одесос “. Отделно в акцията се включиха Ротаракт клуб Варна и I am You Peace, които поддържаха Асоциацията в  разпространението на потребна информация за болестта.

Тази година акцията мина под надпис " Споделянето е мощ “, с което бе свикан обществения бранш и здравните институции да станат по-колаборативни с неправителствените организации, които работят в посока възстановяване на изискванията на живот на деца, младежите и възрастните в този характерен случай - пациентите с хемофилия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР