На 20 септември в 08:30 часа българско време е Новолуние

...
На 20 септември в 08:30 часа българско време е Новолуние
Коментари Харесай

Новолуние в Дева утре - как ще ни се отрази и кои зодии да бъдат по-внимателни

На 20 септември в 08:30 часа българско време е Новолуние на 27 градуса в Дева , което е в неподходящ аспект със Сатурн в Стрелец и е в съвпад с неподвижната звезда Алкаид (Бенетнаш) от съзвездието Голяма мечка.

Като допълним и неподходящия аспект на Марс и Меркурий в Дева с Нептун, звездите могат да основат причина за по-тежки повреди, прояви на принуждение за възмездие, естествени бедствия с опустошения, произшествия с плавателни съдове, еко произшествия, наводнения и свлачища в границите на към 7 дни в някои страни.

По-уязвими страни са Мексико, Аржентина, Чили, Афганистан, Гърция, Италия, Колумбия, Нова Зеландия, Саудитска Арабия, Съединени американски щати, Япония и така нататък За България Новолунието чакам също да окаже по-неблагоприятно въздействие, защото то е в неподходящ аспект с Марс от хороскопа ни, обвързван с ръководството и имиджа на страната ни, както и с взаимоотношенията ни със съдедните страни от Балканския полуостров.

Освен това Венера в Дева в интервала 20.09 до 14.10.2017-та ще има неподходящо въздействие и може да се увеличи сеизмичната интензивност в района. В персонален проект Новолунието е белег за някакви ограничавания, усложнения и тествания в границите на към седмица в живота на родените сред 19 и 21 септември Деви .

Колкото до самия ден, 20 септември може да е по-труден ден за родените през третата декада на Близнаци, Дева, Стрелец и Риби , а в по-малка степен и Овен, Лъв, Везни и Водолей от трета декада. Избягвайте спорове с шефовете и се стремете да не влизате в полезрението на разнообразни контролни органи. Спазвайте законите, бъдете честни към хората и виновни в дейностите си. Денят не е удобен за разрешаване на правосъдни разногласия, за взаимоотношение с всякакви институции, за значими бизнес решения или дейности, за покупка или споразумяване на имуществени въпроси.

Новолунието в Дева е с най-благоприятно въздействие както на самия ден, по този начин и за всевъзможни значими дейности и решения през идващите 7 до 14 дни за родените през трета декада на знаците Телец, Рак, Скорпион и Козирог . То образува съразмерен аспект към вашия безоблачен знак и дава огромни шансове за персонални и професионални триумфи и изяви. Не пропускайте опциите, бъдете по-смели.

На 20 септември и Венера , така наречен „ дребна благодетелка “, навлиза в знака Дева – в символ, наименуван в астрологията „ знак на проваляне “. В този знак Венера не се усеща добре и въздействието ѝ няма да бъде позитивно от 20.09 до 14.10.2017-та в това число в международен проект във връзка с финансовите въпроси и покупко-продажби, в дипломатическите връзки, в областта на опазването на здравето и дребния / междинен бизнес – изключително в дните към 26-29.09 и 03.10-04.10.2017 год.
 Weheartit
Възможни са сривове на тържищата и неустойчивост на валутата. Тези дни са неподходящи за крупни финансови инвестиции и покупко-продажби, за изтегляне на заеми, за бракосъчетания, изключително за родените под знаците и с рождена Венера в Близнаци, Дева, Стрелец и Риби . Бъдете деликатни във взаимоотношенията си с интимните или с бизнес сътрудници. В интимните връзки не давайте мотиви за ревнивост, а в бизнес партньорствата бъдете по-малко доверчиви, тъй като са вероятни огромни финансови загуби.

Единствено Девите с Венера в Дева, при които в рождения хороскоп те са в хармонични аспекти с останалите планети, въздействието на така наречен „ венерин възврат “ може да бъде и с позитивно въздействие. Но за това можете да получите информация, в случай че потърсите астролог.

От 08:30 до 13:06 часа българско време на 20 септември Луната в Дева е „ без курс “ . През тези часове вършете само рутинни действия. Те не са удобни за нови инициативи и рисковани дейности, за значими решения, сключване на контракти и съглашения, за инвестиции и други действия, които очаквате да доведат до триумфи и развиване.
 Weheartit  Влюбена в есента: с обемния вълнен пуловер с поло яка на HM Edna предлага Влюбена в есента: с обемния вълнен пуловер с поло яка на HM
В 13:07 часа Луната минава в знака на салдото, любовта, хубостта и справедливостта Везни . През втората половина деня тя ще оказва по-положително въздействие в прочувствено отношение, в делата и взаимоотношенията при родените през първа декада на знаците Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей . Повишава се желанието за естетика в обкръжаващия ви свят, за приятни интимни прекарвания и търсене на компромисни решения, за занимания и обществени контакти.

Луната във Везни през втората половина на деня може да има по-неблагоприятно въздействие за родените най-вече през първа декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог , а в по-малка степен и за Телец, Дева, Скорпион и Риби от първа декада. Може да ви дойдат допълнително нечии условия и прищявки, които да ви изнервят и нарушат вътрешния ви баланс. Бъдете по-търпеливи и толерантни с хората. Купете си нещо красиво, въпреки и не скъпо, което да ви достави наслаждение. Тези часове са удобни за всевъзможни креативен занимания.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР