На 20 март 2021 г. от 12:00 ч. пред пилоните

...
На 20 март 2021 г. от 12:00 ч. пред пилоните
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Възраждане прекъсва предизборната си кампания за един ден и излиза на протест против мерките

На 20 март 2021 година от 12:00 ч. пред пилоните на НДК Възраждане излиза на митинг против следващото затваряне на страната.Спираме акцията си за един ден и излизаме на митинг, като всички останали жители - тъй като безумните античовешки ограничаващи ограничения ни засягат всички еднообразно, без значение кой на коя партия е последовател.

Вече цяла година виждаме, че несъответстващото ръководство води до здравна и икономическа рецесия. Мерките не просто засегнаха, а тотално сринаха дребния и междинен бизнес, оставиха хиляди хора без работа и занаят.

Ясно се видя, че налаганите ограничения не трансформират здравната обстановка в страната, а следствията от Коронавирус рецесията, демонстрираха какъв брой неприятна е системата на опазването на здравето ни. Видяхме какъв брой зле са лекувани хронично болните.

На 20 март 2021 г.в 12:00ч. излизаме на митинг против следващото затваряне на страната и поради опита за прикрит държавен прелом, осъществен от ръководещия режим. Изолацията по време на избори ще попречи на доста българи, изплашени от епидемията, да гласоподават. Така на процедура ръководещите, в случай че активизират електората си да гласоподава в изборния ден, си подсигуряват идващия мандат.
Под претекст за грижа за живота и здравето на българските жители, държавното управление прави невъзможното да ни изолира, а посредством опциите на админите на фейсбук и някой медии, да управлява и информацията.

Призоваваме всеки, който не е склонен с налаганите ограничения, да пристигна дружно с нас в 12:00 ч. пред пилоните на НДК в София. Ако не сте в София излезте, в символ на митинг против ограниченията, пред постройката на общината в обитаемото място, в което се намирате.

Изборите са единствено след 15 дни и е повече от явно, че ръководещите изпитват сериозен боязън от пробуждането на българите! Нека им покажем, че има защо и от какво да ги е боязън!

Призоваваме всички българи, без значение от политическата им принадлежност, призоваваме всички опозиционни партии, да застанат на страната на българските жители, като поддържат митинга с наличието си! Възраждане ще бъде там, където е мястото на всеки един претендент за депутат - измежду и един до друг с българския народ!

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР