На 20 и 21 юни европейскияткомисар за работните места и

...
На 20 и 21 юни европейскияткомисар за работните места и
Коментари Харесай

Еврокомисарят Никола Шмит обсъжда в Пловдив и София социалното развитие на страната

На 20 и 21 юни европейскияткомисар за работните места и обществените права Никола Шмит ще бъде на посещаване в България.

На 20 юни (понеделник) комисар Шмит ще взе участие в Пловдив в откриването на 10-то издание назаедно вицепрезидента Илияна Йотова, министъра на труда и обществената политика Георги Гьоков и кмета на Пловдив Здравко Димитров.

Никола Шмит ще посети два обществени плана, осъществени с европейско финансиране – обществено дружество за хора с увреждания и общностен център за деца и фамилии от уязвими обществени групи.

В 15:00 ч. комисарят Шмит и министър Гьоков ще дадатбрифинг за медиите при визитата на общественото дружество за направа на сувенири на адрес.

На 21 юни (вторник) Никола Шмит ще организира срещи със заместител министър-председателя по еврофондовете и министър на финансите Асен Василев, с министъра на образованието и науката Николай Денков, с представители на отрасловите парламентарни комисии (по въпросите на Европейски Съюз, труда, обществената и демографската политика, образованието и науката, по въпросите на децата, младежта и спорта), както и със обществените сътрудници и неправителствения бранш.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР