На 20 февруари руският президент Владимир Путин заяви, че Русия

...
На 20 февруари руският президент Владимир Путин заяви, че Русия
Коментари Харесай

Путин: Русия е твърдо против разполагането на ядрени оръжия в космоса

На 20 февруари съветският президент Владимир Путин съобщи, че Русия постоянно е била срещу разполагането на нуклеарни оръжия в космоса. В региона на космоса Русия „ прави това, което Съединени американски щати и другите страни вършат “.

По време на чуването на съветския министър на защитата Сергей Шойгу в Кремъл, Владимир Путин повдигна въпроса, че Съединени американски щати и други западни страни настояват, че Русия разполага нуклеарни оръжия в космоса. Шойгу изрично отхвърли това да е истина.

Путин сподели, че позицията на Русия по съответния въпрос е ясна и транспарантна. Русия постоянно е била твърдо срещу разполагането на нуклеарни оръжия в космоса и е призовавала за съблюдаване на всички съществуващи съглашения.

Путин уточни още, че Русия в никакъв случай не се е отказвала от разговора за стратегическа непоклатимост, както и за договаряния с Киев.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед16162Веселин Киров: ЕНП е огромната губеща - ще бъде принудена на консенсуси с " Идентичност и народна власт " Алтернативен Поглед19977Веселин Киров: Френските либерали на Макрон се срутват до 14% преди евровота. Льо Пен качва 34%Алтернативен Поглед20258Пламен Павлов: Целият свят лимитира квотите за излъчванията, само че Европейски Съюз е отличник по какъв начин не би трябвало да се прави товаАлтернативен Поглед42167Пламен Павлов: Столтенберг ни тласка в ръцете на военния конфликтАлтернативен Поглед44341Полк. доцент Гиргин Гиргинов: Обстановката в Газа, в Украйна и изтичащият престиж на САЩАлтернативен Поглед374496Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед252292Доц. Григор Сарийски: Сценарият за Европа е криза! България е с най-дълбок срив в индустриалното производствоАлтернативен Поглед230952Доц. Мангъров, Р.Петков: Пандемията " Х " е едно чучело, което се размахва от Световния стопански форумАлтернативен Поглед113939Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоКоментарен Поглед95605Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво....Авторски:ПоследниНай-четениПанко Анчев7894Настъпил е краят на демокрацията Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР