На 20 декември в 06:49ч Сатурн премина в Козирог, знака

...
На 20 декември в 06:49ч Сатурн премина в Козирог, знака
Коментари Харесай

Сатурн премина в Козирог: Настъпва време на сериозни промени и важни събития

На 20 декември в 06:49ч Сатурн мина в Козирог, знака на своето притежание и ще бъде в доста мощна позиция. Окончателното му излизане от знака ще стане на 17 декември 2020 година. От тук планетата ще стартира да стабилизира основата на нашия живот и да основава солидни основи за създаване на бъдещето. Този пренос на Сатурн отбелязва времето на израстване и поемането на повече отговорност. Време е да видите събитията каквито са, а не каквито бихте желали да бъдат.

Сегашната ингресия на Сатурн в Козирог става съвсем по едно и също време с навлизането на Слънцето в същия знак. По време на преноса на Сатурн над Козирог през 2017 - 2020 година, той ще образува разнообразни аспекти с планетите. Най-осезаеми ще бъдат аспектите на бавните планети, защото въздействието им във времето е доста по-дълго, в сравнение с при бързото планети.

Първият много сложен и добре усетен аспект ще бъде в интервала от 29 март до 9 април 2018 година, когато Сатурн в Козирог ще съвпадне с Марс, ще образува квадрат към Слънцето и ретроградния Меркурий в Овен. Това ще бъде аспект на сложни времена, битка, конфликт на ползи, неспособност за договаряния, раздробяване на съществуващи съглашения и контракти. Следващите сложни аспекти ще бъдат при започване на 2019 и 2020 година, далечно време, по тази причина в този момент няма да ги загатваме.

Мнозина възприемат Сатурн като планета на рестриктивните мерки, която провокира тествания и неволи. Това разбиране се основава на концепцията, че Сатурн е Господар на Кармата. Сатурн постоянно предлага някои благоприятни условия, само че това не са дарове на ориста, както при Юпитер. На нас се дава единствено това, което заслужаваме и нищо повече, тъй че пътят няма да е лек. За да приемете даровете на Сатурн, ще ви се наложи да покажете усърдие и отговорност, само че резултатите ще доведат до по-добър живот.

Разбира се, неговият метод на деяние от време на време е нечовечен. Въздействието на Сатурн може да провокира сложни обстановки, само че това единствено значи, че е било належащо да се разрешат тези обстановки по-рано. Сатурн - това е времето, Кронос, който отрязва мъртвите клони и освобождава място за нещо по-полезно.

Това е времето за реализиране на задачите, довеждане докрай на дълготрайни планове и пускане на нови. Сатурн се счита за знак на земната практическа мъдрост. Ще изисква дисциплинираност, отговорност, съвестност, акуратност, организация, самообладание.

Периодът на прекосяване през Козирога на Сатурн е времето на тестване, на първо място за хората със Слънцето в Козирог. А също и за хората със Слънце или Асцендент в знаците на съществения кръст - Овен, Рак, Везни. И несъмнено за тези, които имат в Козирог планети в ъглови домове. За всички тях настава време на съществени промени и значими събития. Ще почувстват въздействието на Сатурн и хората, които имат Сатурн в Козирог в хороскопа си. Това са хората родени в интервала: 1989-1991, 1959-1961, 1929-31 година.

Сатурн ни кара да учим неусвоените си уроци, принуждава ни към сериозна работа, за която не сме били подготвени, учи ни да одобряваме обстоятелството, че никакви материални условия не са безконечни и не могат да ни обезпечат с гаранция за защитеност.

Тъй като Козирог е знак за изпълнителната власт, преди всичко този пренос визира хората, заемащи управителни длъжности – някогашни и сегашни. В взаимозависимост от показателите на персоналния им хороскоп, е допустимо да се укрепят техните позиции, да се появи нов стадий по служебната стълбица или да донесе плачевни обстановки. Сатурн взема поради професионалните качества, усърдие и отдаденост на идеята.

Главните сфери, които Сатурн ще подложи на ревизия и може да внесе значими промени са кариерата, професионалната активност, общественото състояние и статус, взаимоотношения с висшестоящите хора и инстанции, йерархичните и обществени структури, също по този начин всичко, което касае остарели родственици, недвижима благосъстоятелност, строителството. Като предписание в първата половина на знака основава недостиг, дефицит и проблеми в тези сфери, които са му подвластни. При прекосяването му през втората половина и изключително в последните градуси на знака стартира да носи плодове и резултати от осъществената към този момент работа в предходния стадий. Това ще стане след средата на 2019 и 2020 година.

През 1929-1932 година, когато Сатурн е минавал през Козирог, под въздействие на великата меланхолия и международната икономическа рецесия, голямо количество хора са изгубили работа и непоклатимост.

При прекосяването му през този знак, заради разнообразни аргументи стават огромни държавните промени, парламентите се разпадат, рокади на министрите. Да си напомним, че последно Сатурн беше в символ Козирог през интервала 14.02.1988 – 10.06.1988; 12.11.1988 – 06.02.1991. Отново доста хора изгубиха с изключение на работа и непоклатимост, само че и се унищожиха проектите им за бъдещето и разнообразни вероятности. Разрушава се всичко външно, което е учредено на илюзиите за нашата сигурност и резистентност. Тогава за една нощ се разпадна Германската демократична република. Паднаха от власт висшите глави на Румъния, България и другите страни от соц лагера, смениха се държавни управления, стана перестройката в Съюз на съветските социалистически републики. По време на прекосяването на Сатурн в знака на Козирог ще се одобряват нови правила, закони, правилници, наредби, основаване на нови управителни и надзорни органи, създадени проекти за развиване на избрани браншове на индустрията.

Сатурн в Козирог е ориентиран към основаването и достиженията, тъй че не е нападателен. Възможно е да се разразят локални спорове, които се основават на битка за власт, разделяне на сферите на въздействие. Протестите е допустимо да се потушават с твърда ръка, опити за решение на проблемите посредством силови способи. Възможни са кавги с високопоставени хора, да бъдат упрекнати в корупция и изменничество.

Може да се чакат естествени бедствия, постоянно трусове, свлачища, лавини и така нататък Възможно е да настъпи апетит, заради загиване на реколтата от неприятно време или заболявания, настъпление на инсекти.

Великият Учител Сатурн в символ Козирог ще изисква от нас по-голяма осъзнатост, отговорност за своя избор и път, повече успеваемост и усърдие в дейностите. Сатурн не обича да подарява. Всичко би трябвало да бъде направено и платено, само че пък достигнатите триумфи остават за доста дълго време. Самодисциплина и самоконтрол. Сатурн поддържа аскетите. За тези, които са привикнали с прекомерна консумация, настава мъчно време. По това време ще би трябвало да се ограничите, да започнете да се отнасяте към ресурсите по-сериозно. Въобще повече съвестност. Лекомислените и безразсъдни дейности тази планета не обича и бие през ръцете доста мъчително. По време на прекосяването на Сатурн през Козирог, всеки би трябвало психически и духовно да израсте. Целенасоченост и обмисляне. Сатурн не харесва тези, които живеят ден за ден. Това е удобно време за хората, които могат да възнамеряват своите цели за дълги интервали. Козирог е знак на здравия разсъдък и чака хората да мислят повече и да работи рационално. Сатурн не толерира хаоса, безпорядъка, разстройство, безплодните фантазии. „ Вземете го и го направете” - това е девизът му. Не чакайте другата седмица. Не отлагайте за на следващия ден. Направете това, което би трябвало в този момент.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР