На 20.02 Венера преминава в Овен и ще остане там

...
На 20.02 Венера преминава в Овен и ще остане там
Коментари Харесай

4 зодии, които Венера ще облагодетелства в РОМАНТИЧЕН и ФИНАНСОВ план

На 20.02 Венера минава в Овен и ще остане там до 17.03, рано сутринта. Освен, че ще бъде изпълнена с възторг и вкус за нови страсти, тя ще увеличи и любовните пристрастености. И ще даде опция на няколко зодиакални знака да сътворят най-хубавото, да подобрят финансите си и да изживеят неповторими моменти тук и в този момент. Венера в Овен ще зарадва всички, само че следните 4 знака са по-облагодетелствани и от останалите във връзка с парите и възприятията.

Разберете кои са тези късметлии.

Овен

Венера във вашия знак ви оказва помощ да повишите самочувствието си, да разкриете най-красивата и полова страна от себе си и несъмнено, да я афиширате с необикновен триумф. Освен, че ще запалите огньове по пътя си, ще привличани като магнит към себе си всичко, което желаете, тъй че никой няма да може да ви се опълчи.

Ще преследвате това, което желаете и то няма да може да ви устои. Има опция външният ви тип да ви омръзне (ако към този момент не ви е омръзнал),което ще докара до трагична смяна. Но тя ще бъде толкоз на мястото си, че ще ви изведе на върха.

Риби

Тази съответна Венера може да бъде това, от което имате потребност да пуснете нещата да си отидат. Но навлизайнки във вторият ви дом тя ще направи тъй че материалните богатства да дойдате и при вас. Не очаквайте грандиозно нарастване на парите си, само че и вие ще получите своите дарове, може би даже сума, която краткотрайно ще облекчи напрежението ви.

От друга страна, може би ще сключите преференциално съглашение или ще потърсите способи да увеличите приходите си. Емоциите ще ви завладеят, желанията ви ще станат интензивни, а сексуалността ви ще бъде нажежена до алено, тъй че елементарно ще бъдете въвлечени в разнообразни изкушения.

Дева

Венера във вашия 8-и дом ще ви донесе единствено положително, стига и вие да излезете от тесногръдието си и да видите нещата по-просто. Спонтанността и непосредствеността са това, което ще ви помогне да намерите наслада в полов проект. Това, което не би трябвало да ви интересува толкоз, е утрешният ден и какво ще бъде развиването. Вместо това се фокусирайте върху чувството на момента тук и в този момент.

В края на краищата, през цялото това време ще ви заливат материални богатства, като спонсорство, завещание или споразумяване на въпроси с банки и данъчни управляващи. Дори нямате потребност от рекомендации, тъй че ще съумеете да оставите нещо настрани за „ черни дни “.  

Стрелец

С Венера във вашия пети дом, кой да ви хване! Това, което ще ви интересува най-вече, е положителното превозване на времето и нищо по-млако. Стартът на любовния ви живот е даден. Ще се отдадете на безсърдечен лов, любовните ви завършения ще са многочислени, времето ви ще е дълго, сексапилът ви ще е мощен и ще вложите всички средства, с цел да получите индивида, който харесвате.

Връзката е тъкмо зад ъгъла и в случай че тя ви държи в шах, е доста евентуално да продължи и за напред. Ако сте във връзка, ще споделяте с колегата си неповторими мигове на обич и пристрастеност, а в случай че имате дете, ще се чувствате добре в прекарването на време с него.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР