На 2 септември от 18:00 ч. в Синята зала на

...
На 2 септември от 18:00 ч. в Синята зала на
Коментари Харесай

Възможностите за инвестиции от германски фирми в кюстендилския регион бяха обсъдени на среща в читалище Братство

На 2 септември от 18:00 ч. в Синята зала на читалище „ Братство 1869 “ се организира среща с Иван Тихов - представител за България на Федералната асоциация на междинния бизнес в Германия – BVMW.

На събитието участваха инж. Александър Пандурски – регионален шеф на Област Кюстендил, кметът Петър Паунов, ръководителят на Общински съвет – Кюстендил Иван Андонов, ръководителят и основният секретар на Кюстендилската Търговско-промишлена палата Ваньо Костадинов и Йордан Беловодски и други



В рамките на срещата бяха разисквани благоприятни условия за вложения от немски компании в кюстендилския район, които да допринесат за развиване на разнообразни браншове на стопанската система и за увеличение на задграничните вложения.

В BVMW e.V Bundesverband членуват над 900 000 бизнес водачи и бизнесмени в Германия. Компанията реализира над 2 000 събития годишно, като това я прави и водеща мощ при взимане на решения в немската политическа общественост в Берлин и Брюксел.

Към сегашния миг Иван Тихов и ръководените от него екипи концентрират напъните си да оказват помощ на компании от Германия с капиталови ползи към нашата страна и да оперират и построяват бизнес модели в България, в съдействие с българския бизнес във всички браншове на стопанската система. С това Иван Тихов и активността, която развива в България го трансформират в основна фигура за растежа и развиването на българската стопанска система, в частта и с излизането на български компании на немски пазар, както и навлизането на немски вложения на наша територия.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР