На 2 ноември първият по рода си телефон с холограмен

...
На 2 ноември първият по рода си телефон с холограмен
Коментари Харесай

Red Hydrogen One, холограмният екран и черната магия

На 2 ноември първият по рода си телефон с холограмен екран ще влезе в продажба, а ето какви са отзивите от първите тестови бройки.

Дълго преди формалното показване на Red Hydrogen One всички в софтуерните среди тръпнеха в очакване да видят по какъв начин би изглеждал смарт телефон с сходен екран и дали въобще е допустимо внедряването на сходна технология в толкоз малко устройство.

Мненията за момента наподобяват много поляризирани - някои са изцяло шокирани от екрана и го оприличават на " черна магия ", до момента в който други са на мнение, че опитът за новаторска технология от Red e бил не толкоз сполучлив.

Колегите от The Verge оприличават екрана на тези 3D картички и картинки, които гладко сменят формата си, когато местим гледната си точка. Те настояват, че холограмата не наподобява чак толкоз реалистична и по-скоро кара екрана да наподобява мъгляв.

Хората от CNET и Gizmodo oбаче са изцяло втрещени от реалистичните изображения в екрана на Hydrogen One, които не могат да бъдат снимани от видео камера, а могат единствено да бъдат видени, в случай че сами употребяваме телефона.

Според тях технологията на Red съставлява сериозна стъпка към основаване на екрани от последващо потомство.

Видео снимането в холограмен режим е нещо, което всички коментатори виждат като огромен бонус, защото дълбочината на фрагментите наподобява осезаемо по-реалистична от тази на други водещи модели.

В същото време двойната камера на гърба на Hydrogen One може да бъде ъпгрейдната с плъгини за кино снимане от Red.

Red са известни с извънредно качественото си съоръжение за видео снимане, което се употребява и в Холивуд, и това е едно от главните преимущества на новаторския телефон.

Телефонът ще влезе в продажба единствено след няколко дни, а цената му ще е 1295 $ - по-висока от флагманите на Samsung, Apple и Huawei. /lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР