На 2 март в столичния клуб MAZE за 17-и път

...
На 2 март в столичния клуб MAZE за 17-и път
Коментари Харесай

Балканско гуча парти отваря врати за 17-и път на 2 март в клуб MAZE!

На 2 март в столичния клуб MAZE за 17-и път ни чака най-веселото тематично мартенско - БАЛКАНСКО ГУЧА ПАРТИ. В навечерието на петата година от основаването на щурата парти-поредица, уредниците ни приканват да се включим в всеобщо връзване на мартеници и да отбележим българския народен празник 3 март по нетрадиционен, извънредно занимателен и равномерен метод. Очакват ни доста български хора, редувани с по-твърда балканска музика, а този път особено присъединяване ще има Духов оркестър " Закс ". Всички другари на балканския духов и рок-ска темп са добре пристигнали, а билети за събитието ще има на място на 2 март на входа на клуба.

БАЛКАНСКО ГУЧА ПАРТИ е една концепция, която се ражда преди близо пет години и е въодушевена от най-големия фестивал за Балканска духова музика " Гуча ", който се организира всяка година в Сърбия. Според уредниците Явор и Деян, то е празник на балканската " полуда " и " наслада " взети дружно и сигурно е най-позитивното събитие в клубния живот на столицата. Всяко празненство е тематично и отдава по собствен метод уважението си към обичайните български ритми и въобще към българското. Всеки път особено присъединяване има български танцов състав и духов или различен оркестър, а гостите на събитието незабелязано и с възторг се включват в хората, водени с флаг. По време на БАЛКАНСКО ГУЧА ПАРТИ и този петък ще звучат най-веселите балкански ритми в шеметна симбиоза с по-твърди пънк-ска групи с балканско звучене (Dubioza kolektiv, S.A.R.S. и други). Купонът ще стартира още от входа, където общителните домакини ще ви посрещнат с изненада - българска ракия и мезе.

" Радваме се, че на празненствата идват доста и най-вече младежи, а в последно време са атракция и за доста чужденци, гостуващи в София ", споделят уредниците.

17-ото издание на БАЛКАНСКО ГУЧА ПАРТИ на 2 март в клуб MAZE дава обещание ужасно въодушевление за гостите, доста танци и предостатъчно количество мартеници за всеки.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР