На 19 май в 18:53 ч. има Новолуние в 28°25'

...
На 19 май в 18:53 ч. има Новолуние в 28°25'
Коментари Харесай

Новолуние в Телец: Силни страсти и сбъдване на желанията

На 19 май в 18:53 ч. има Новолуние в 28°25' в символ Телец. Слънцето (умът, съзнанието) се сплотява с Луната (чувствата, несъзнаваното) в земния знак Телец. Това новолуние не е с напрежение като предходните и можем да се посветим напълно на тематиките на Телеца – страст и приятност, финанси, полезности, хубост и природа.

Родените през третата десетдневка на знака, както и тези, които имат персонални планети и точки в третата декада на Телец, ще бъдат по-силно повлияни от това новолуние.

Управител на новолунието е Плутон (както и Марс като втори управител), които са в хармонични аспекти към самото новолуние. Благоприятен интервал за одобряване, подтиква целенасочеността. Прави хората по-решителни в дейностите си, по-убедителни в връзките с близките. Силни пристрастености.



В Телец нашите съществени потребности желаят да бъдат задоволени, където една от тези съществени потребности е нуждата да се грижим добре за себе си. Това е мястото, където желаеме да задоволим съществени потребности като ястие, пиянство и сън, секс, контактът с природата. Вече можем да изясним целите си и да ги пренаредим, в случай че е належащо, тъй като Телецът желае да ни обясни кое е най-ценното за нас в живота. Следващият лунен месец крие многообещаващи благоприятни условия.

Това е особено време от месеца да се употребява, с цел да помислите какво желаете, да запишете желанията си и да започнете да предприемате дейности за тяхното осъществяване. Астроложката Ясмин Боланд поучава по какъв начин да стане това:

Когато настъпи новолунието, в идеалния случай в границите на два часа след неговата кулминационна точка (но е допустимо да действате до три дни след това), подгответе лист с 10 стремежи. Те могат да засягат всяка сфера на живота и са свързани както с материални неща, по този начин и с възприятията или вътрешни трансформации. Така че вашият лист може да включва здраве, нова работа, обич, слаба фигура, храброст, убеденост, по-добра кола или облага от лотарията. Важно е това да са цели, в които можете да вярвате, които ви се костват евентуални.



Ако към този момент фантазията ви е нереалистична, да вземем за пример мечтаете за първокласна кола и получавате минимална заплата, поставете си за цел първо да си намерите по-добре платена работа. Ако желаете да влезете в рокля размер 42, когато носите 46 и не можете да контролирате апетита си, започнете с благопожелание да започнете да се храните здравословно.
Записвайки желанията си, вие задействате закона за привличането – стартирате да се фокусирате върху това, за което мечтаете.

Вашите дейности са ориентирани към това, за което мечтаете и вие притегляте удобни условия към себе си. За да се случи обаче, би трябвало да вярвате, че желанията ви ще се осъществен и в действителност да ги желаете. Често фантазиите ни не се сбъдват, тъй като вместо да мечтаем за реализирането им, ние единствено си мислим, че ги желаеме. И законът на привличането задоволява тази потребност – можем безпределно да си „ желаем “ благополучие и обич, вместо действително да ги изживеем.

След като изброите желанията си, пренапишете ги, с цел да станат като утвърждения. Те не би трябвало да съдържат думата " не ", също би трябвало да са написани в настоящо време и да демонстрират, че към този момент са се случили. Така да вземем за пример не пишете " Искам по-добра работа ", а " Работата ми носи благополучие и положителни приходи ".

Когато приключите, отделете няколко минути, с цел да си визиите по какъв начин сте постигнали всички цели в листата. Какви усеща ще ви съпътстват, какво ще вършиме, по какъв начин ще изглеждате? Представете си допустимо най-вече детайлности – цвят, аромат, страст. Всеки ден започвайки от новолунието повтаряйте утвържденията от листата, за предпочитане заран и вечер. Ако има някое предпочитание, което ви интересува най-вече, отделяйте му по 68 секунди всеки ден. Вземете лист хартия и пишете едно и също одобрение върху него от самото начало.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР