На 19 май тази година своята втора годишнина от сватбата

...
На 19 май тази година своята втора годишнина от сватбата
Коментари Харесай

Сара Джесика Паркър и Матю Бродерик 23 г. заедно - slava.bg

На 19 май тази година своята втора годишнина от сватбата означиха принц Хари и Меган Маркъл.

На същата дата обаче и друга звездна двойка през 2020-а отпразнува своята 23-та годишнина, написа Dir.bg. Това са Сара Джесика Паркър и Матю Бродерик.

По този мотив известната като Кари Брадшоу от "Сексът и градът " актриса разгласява остаряла фотография на нея и Бродерик с посланието:
"Изминахме дълъг път, скъпи! Целувки. С.Дж. "
Сара е на 55 години, а Матю е на 58, дружно са, както стана ясно от цели 23 години. Женят се през 1997 година в Манхатън. Имат три деца: Джеймс на 17 години и близнаците Марион и Табита, които са на 10.

Коронавирус пандемията ги възпря да се появят дружно в пиеса на Бродуей и фамилията по-рано показа, че прекарва интервала на изолираност в дома си, стараейки се да не гледат прекалено много телевизия.
"Играем на разнообразни игри, готвим и перем, несъмнено акцентираме на прането ", бе споделила Паркър в свое онлайн присъединяване в американско предаване.
Актрисата бе споделила също, че децата им се усещат добре физически и душевен през този тежък интервал и че тя и брачният партньор ѝ са оптимисти по отношение на бъдещето си и се надяват въпреки всичко да могат да играят дружно в пиесата "Плаза Суит " на Нийл Саймън на Бродуей.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР