На 19 май се състоя най-очакваната и помпозна сватба на

...
На 19 май се състоя най-очакваната и помпозна сватба на
Коментари Харесай

Разликата между това как Меган Маркъл и Кейт Мидълтън позират, показва истинските им намерения

На 19 май се състоя най-очакваната и помпозна женитба на годината – американската актриса Меган Маркъл и английският принц Хари узакониха своите връзки пред милиони очевидци. И, несъмнено, всички започнаха да съпоставят новата булка с Кейт Мидълтън, дамата на принц Уилям. Сравненията се подхранваха от всичко: от роклята до целувките на двойките. Но публицисти и психолози обърнаха внимание на нещо по-интересно.


Позирането за фотосите – това най-добре дефинира характера и желанията на дамите, и на хората като цяло. А фотосите на херцогините се разграничават съществено.

Меган Маркъл и Кейт Мидълтън
И двете хубавици се явяват херцогини, по тази причина и са в центъра на вниманието. Дворцовите фотографи ловят всички аспекти от живота им: от тоалетите до храната им. Те би трябвало всекидневно да вършат това, което подхожда на статута им: да прикриват деколтетата, да излизат елегантно от колите, вярно да махат с ръка, вярно да поддържат връзка, да се усмихват и да се придържат към кралския етикет. Затова и позирането за представителите на кралското семейство има голямо значение.


Възможно е да сте забелязали, че херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън на процедура в никакъв случай не гледа непосредствено в камерите. Даже на фотоси, направени от близко. Погледът й нормално е насочен някъде настрана, само че не и в обектива. А херцогинята на Съсекс Меган Маркъл гледа доста постоянно в обектива. И това не е тъй като е актриса.


Експертът по език на тялото Джуди Джеймс твърди, че погледът в камерата демонстрира предпочитание за намерено и решително другарство с хората от другата страна на обектива или екрана, когато фотографията бъде оповестена в обществените мрежи.


Отношението на Кейт с камерите е по-пасивно. Тя театралничи прелестно, умее вярно да се усмихва и да се показа, само че тя заобикаля директния контакт и управлява страстите си. Няма нито една фотография, на която да е била забелязана тъжна или пък прекомерно щастлива. Погледът на Кейт е доста сложна да бъде свестен от фотографите.


Кейт гледа встрани. Тя евентуално се усмихва на хората, само че не и на фотографите. А Меган знае доста добре къде желае да гледа и какво обръщение предава. Уверен, мощен и прелъстителен взор, адресиран към камерите. Но има и фотоси, където всичко е назад. Случва се Меган да не улови придвижването на камерата и гледа надолу, а Кейт непосредствено в обектива.

Може да се каже, че херцогинята на Кеймбридж има по-скромен темперамент, не се вълнува изключително от трофеи и популярност. А Меган пък е привикнала с вниманието и светския живот. Но да се съпоставят Кейт и Меган е безсмислено, тези две дами са изцяло разнообразни. С убеденост можем да кажем обаче, че и двете обладават прелестни качества, които по този начин мощно са се понравили на принцовете.

Как да позираме вярно

1. Използвай собствен език
Най-често точно лицето се получава на фотосите меко да се каже неуместно. Може да прозвучи необичайно, само че в случай че притиснеш езика към небцето, можеш образно да издължиш врата си и да избегнеш страшната двойна брадичка. Този трик непрекъснато употребява актрисата Рене Зелуегър и моделът Хайди Клум.

2. Ъгъл
Ако не се намираш на професионална персонална фотосесия, избягвай фотосите в анфас. Вместо това накланяй леко брадичката надолу или нагоре. Когато главата е леко наклонена, лицето наподобява по-мило и одухотворено.


3. Ръка на бедрото
Трик, който се употребява от 90 % от звездите. Сложи ръката, която се намира по-близо до камерата, на бедрото си, а крайници издай малко напред. Такава поза удължава образно тялото.

4. Осанка
На фотографията осанката е определящ фактор. Тя освен те прави строен, само че и основава към теб атмосфера на мощ и убеденост. Разбира се, в никакъв случай не знаеш по кое време ще попаднеш в кадър, изключително в наше време, когато всеки има смарт телефон. Така че най-добре се научи да вървиш постоянно плътно и да гълташ корема. Красиво е и е добре за здравето.


5. Скръстени крайници
Ако се снимаш в анфас в цялостен растеж, то най-добре скръсти краката. Това ще направи бедрата ти да наподобяват по-добре, а краката по-дълги, а в такава поза и ще изглеждаш по-непринудено. Позата работи и при седнало състояние.

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР