На 19 май е българската премиера на Бързи и яростни

...
На 19 май е българската премиера на Бързи и яростни
Коментари Харесай

На 19 май е премиерата на "Бързи и яростни 10" в родните кина

На 19 май е българската премиера на " Бързи и гневни 10 " в киносалоните в България.

" Бързи и гневни 10 " бележи началото на края за един от най-успешните и обичани международни франчайзи, който към този момент три десетилетия събира феновете на високите скорости и екшъна пред огромния екран.

Доминик Торето и фамилията му се изправят против най-страшния и безсъвестен съперник досега. В продължение на доста задачи, когато всички шансове са били против тях, Дом и екипът му са надхитрявали и надвивали всеки съперник на пътя им. Сега обаче те се изправят против нещо друго: от сенките на предишното изплува ужасяваща опасност, която е движена единствено и само от желанието за кърваво възмездие - опасност, която е твърдо решена да унищожи всичко, което Дом обича.

Творческото ядро пред камерата, което през дългата история на франчайза остава съвсем непроменено, включва Вин Дизел, Мишел Родригес, Тайрийз Гибсън, Крис Лудакрис Джаксън и Джордана Брустър, а дружно с тях се завръщат и други познати лица от поредицата - Джейсън Стейтъм, Сун Канг, Джон Сина, Скот Истууд, Чарлийз Терон и Хелън Мирън.

Сред новите попълнения са Джейсън Момоа като страховития Данте Рейес, носителката на " Оскар " Бри Ларсън като Тес, подвизаващ се в конспиративност представител на Агенцията, Алън Ричсън като новия шеф на Агенцията, който не е изключително огромен обожател на Дом и екипа му, за разлика от неговия предходник господин Никой, Даниела Мелхиор като махленски играч от Бразилия, споделяща мощна връзка с предишното на Дом и носителката на " Оскар " Рита Морено като Лейса Торето, бабата на Дом, Джейкъб и Мия, оповестява Българска телеграфна агенция.

Режисьор на " Бързи и гневни 10 " е Луи Летерие ( " Транспортер 2 ", " Невероятният Хълк ", " Зрителна машинация " ), а сюжетът е на Джъстин Лин, Зак Дийн и Дан Мазеао, по облици, основани от Гари Скот Томпсън. Продуценти са Нийл Х. Мориц, Вин Дизел, Джъстин Лин, Джеф Кришенбаум и Саматна Винсент.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР