На 19 и 20 юни, 2021 г., възпитаниците на SmartyKids

...
На 19 и 20 юни, 2021 г., възпитаниците на SmartyKids
Коментари Харесай

Над 200 деца ще премерят сили в Националната Олимпиада по ментална аритметика 2021

 На 19 и 20 юни, 2021 година, възпитаниците на SmartyKids ще вземат присъединяване в Националната Олимпиада по ментална аритметика.

На събитието дребните участници ще се състезават в уменията за бързо и вярно ментално броене, както и решение на задания на античното китайско сметало " абакус ".

За разлика от предходната Олимпиада, този път децата ще премерят сили в особено приспособения за задачата онлайн тренажор SmartyKids Universe. По този метод се вземат всички ограничения, с цел да се избегне скупчване на стотици хора в едно пространство.

Онлайн форматът няма да съставлява спънка събитието да бъде също толкоз вълнуващо, колкото конкуренцията в присъствена форма. Отново ще има публична част с оповестяване на спечелилите и награждаване – с включване онлайн посредством видео, излъчено през формалната фейсбук страница на марката.

Участниците се разпределят на категории съгласно възрастта си и равнището на образование.

45 деца ще заемат призови места – участниците се състезават за 3 шампионски купи, 14 златни, 14 сребърни и 14 бронзови медала.

За да бъде ситуацията същински празнична и вълнуваща, водещ на виртуалното връчване на премиите ще бъде Калоян Димитров - Ballan.

Освен оценки и медали, за децата са планувани и награди.

Брандът ще обезпечи подаръчен комплект за всеки участник, както и огромни награди, съответстващи на наградите. Но това не е всичко.

Партньори в олимпиадата са водещи марки – Office 1, Издателство " Клевър Бук “, Издателство " ФЮТ “, Издателство " ПАН “, Ozone.bg и Туристическа организация Luxury Discounts. Благодарение на тях, спечелилите ще получат спомагателни награди. Подаръци са планувани и за всички деца, които ще се включат в Олимпиадата.

Олимпиадата по ментална аритметика дава чудесна опция за всяко дете да получи обществено самопризнание за своите гении, достижения в менталната аритметика и да придобие нов опит. Освен това е и превъзходен празник за децата.

Това я прави значимо и предстоящо обществено събитие.

За SmartyKids Bulgaria:

SmartyKids е водеща интернационална мрежа от детски просветителни центрове,  с 350 центъра в 8 страни по света.

В България общо 63 SmartyKids центъра работят с деца на възраст от 4 до 14 година, предлагайки занимания по:

- Ментална аритметика - за деца от 4 до 12 години

- Бързо Четене - за деца от 7 до 12 години

- Финансова просветеност - за деца от 8 до 14 години

Методиките на SmartyKids включват водещи международни практики на преподаване и подходи за интелектуално развиване. Екипът от преподаватели се стреми да направи процеса на образование толкоз занимателен, че детето изцяло да се отдаде на играта, в същото време разгръщайки своя интелектуален капацитет.

Заниманията по ментална аритметика въздействат върху цялостното развиване на детето и не са тясно ориентирани единствено към математическите му умения.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР