На 19 февруари стартира новия сезон на Като две капки

...
На 19 февруари стартира новия сезон на Като две капки
Коментари Харесай

Попфолк певици, плейбой диви, рокаджии и естрадни легенди на сцената в Капките

На 19 февруари започва новия сезон на " Като две капки вода ", а от продукцията крият настойчиво кои са новите участници. Засега са издали само състава на журито и водещите. Ние към този момент споменахме няколко имена, които ще са измежду участниците, само че в този момент идва ред да покажем и цялостния лист на звездните участници. 

Няма никаква изненада във връзка с водещите. И тази година с тази задача са се нагърбили Димитър Рачков и Герасим Георгиев - Геро. Към втръсналото жури в състав Фънки, Хилда Казасян и Веско Маринов ще се причисли и поп звездата Любо Киров, на който феновете разпореждат огромни очаквания за многообразие в шоуто. 

Но кои са участниците?! Вече писахме, че измежду звездните участници ще са силиконката Джулиана Гани и фолк певицата Мария. Сега ще ви издадем още паметни лица, които са подписали контракт за присъединяване в новия сезон на " Капките ".

Естрадната звезда Панайот Панайотов ще покаже на какво е кадърен и ще подсети още веднъж за себе си. С присъединяване си в " Капките "  се надява да ускори интереса към себе си и да стартира да върви по-често по концерти. 

Тази година в шоуто влизат двама от мъжките секссимволи на България. Това са Иво Аръков и артистът Владимир Зомбори. Жените сигурно ще имат мотив да гледат и занапред стискат палци обичаните мъже на България да имат по-разголени облици, с цел да покажат стегнатите си тела.

Наско от Б.Т.Р.  доста пъти е подправен в " Като две капки вода ", само че едвам в този момент се осмелява самият той да влезе в тази роля и да имитира свои сътрудници. Получавал е предложения и в предходни сезони, само че едвам в този момент намира време и храброст. А фенките му нямат самообладание да го видят в облика на някоя от секси звездите, да вземем за пример Джей Ло или Шакира. 

Певицата Християна Лоизу пък ще е от пеещите участници и сигурно на нея ще дадат все пеещи реализатори, тъй като това е нейната мощ. Ще ви издадем и още едно име - актрисата Елена Атанасова, която познаваме добре от сериала " Ол инклузив ", напомня " Блиц ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР