На 19 февруари руският външен министър Сергей Лавров пристигна на

...
На 19 февруари руският външен министър Сергей Лавров пристигна на
Коментари Харесай

Сергей Лавров: Куба е жертва на Запада, който пречи на формирането на многополюсен свят

На 19 февруари съветският външен министър Сергей Лавров дойде на посещаване в кубинската столица Хавана.

По време на срещата си с Лавров кубинският външен министър Бруно Родригес изрази благодарността си към Русия за продължаващата поддръжка за настояванията на Куба в Общото заседание на Организация на обединените нации, в това число настояването Съединените щати да прекратят икономическото, комерсиалното и финансовото ембарго и да извадят Куба от листата на „ държавните спонсори на тероризма “.

Лавров уточни, че Куба е станала жертва на опитите на Запада да попречи на образуването на многополюсен свят по всички вероятни способи посредством закани, потребление на мощ и едностранни наказания.

„ Русия се застъпва за активизиране на интернационалната взаимност с Куба и ценене на нейния народен суверенитет “, сподели още Лавров.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед10350Веселин Киров: ЕНП е огромната губеща - ще бъде принудена на консенсуси с " Идентичност и народна власт " Алтернативен Поглед12987Веселин Киров: Френските либерали на Макрон се срутват до 14% преди евровота. Льо Пен качва 34%Алтернативен Поглед16881Пламен Павлов: Целият свят лимитира квотите за излъчванията, само че Европейски Съюз е отличник по какъв начин не би трябвало да се прави товаАлтернативен Поглед34569Пламен Павлов: Столтенберг ни тласка в ръцете на военния конфликтАлтернативен Поглед42280Полк. доцент Гиргин Гиргинов: Обстановката в Газа, в Украйна и изтичащият престиж на САЩАлтернативен Поглед374288Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед252089Доц. Григор Сарийски: Сценарият за Европа е криза! България е с най-дълбок срив в индустриалното производствоАлтернативен Поглед230436Доц. Мангъров, Р.Петков: Пандемията " Х " е едно чучело, което се размахва от Световния стопански форумАлтернативен Поглед113620Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоКоментарен Поглед95355Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво....Авторски:ПоследниНай-четениРумен Петков17699Д-р Румен Петков: България в изискванията на осведомителна неоколониална зависимостХристо Георгиев53757 Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР