На 19 декември 2017 г. ви показахме течовете и неработещите

...
На 19 декември 2017 г. ви показахме течовете и неработещите
Коментари Харесай

Как „седмица“ се оказа месеци при ремонта на асансьори в София

На 19 декември 2017 година ви показахме течовете и неработещите асансьори след ремонта в подлеза при Окръжна болница в София. Тогава от Общината дадоха обещание незабавен ремонт, като споделиха, че асансьорите би трябвало да проработят „ до края на седмицата “. Днес, осем седмици по-късно, те към момента не работят.

За това ни алармираха наши фенове, за които е съвсем невероятно да употребяват оборудването. То е единственият метод да се премине от едната страна на бул. „ Цариградско шосе “ до другата.

Иво Иванов от „ Инвеститорски надзор “ на Столичната община изясни в предаването „ Тази заран “, че в края на януари са завършили строително-монтажните работи и отстраняването на гаранционните недостатъци по обекта, а сега в Държавната организация по метрологичен и механически контрол тече процедура за регистрация на техническите уреди с нараснала степен на заплаха, каквито са асансьорите. След нея „ незабавно ще бъде планувана държавна приемателна комисия и асансьорите ще бъдат въведени в употреба “. Самата процедура е със период от 10 дни, след което има 14-дневен период за обжалване при съществуване на отвод, изясни той.

Помолен да се ангажира със период, Иванов сподели: „ За огромно страдание столичната община не взе участие в ръководството на ДАМТН. След произнасянето им, в границите на 14 дни ще бъдат въведени в употреба “.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР