На 18 юни, събота, се състоя среща на областната софийска

...
На 18 юни, събота, се състоя среща на областната софийска
Коментари Харесай

Софийската структура на ИТН подкрепи лидерите: На верния път сме!

На 18 юни, събота, се състоя среща на регионалната софийска конструкция на „ ИТН “ (ИТН), заяви регионалният координатор на партията за 24-ти МИР, представен от Българска телеграфна агенция.

На срещата участва ръководителят на парламентарната група Тошко Йорданов, който софийската конструкция на Има Такъв Народ поканиха, а той се отзова, се споделя в известието като се прецизира, че към него е имало голям брой въпроси, на които Йорданов е дал отговор изчерпателно.

Срещата е била главно организационна, а обсъжданите тематиките: вотът на съмнение към държавното управление, въпросът РСМ, отделилите се от партията депутати и други В известието се споделя още, че измежду присъстващите са били още Верослав Владимиров, парламентарен секретар на Министерството на енергетиката, Владимир Тимев, общински координатор на регион „ Възраждане “, Явор Исаев, общински координатор на регион „ Връбница “, Ива Тодорова, общински координатор за регион „ Младост “, Катерина Ряхова, общински координатор на регион „ Слатина “ и други районни координатори и членове.

Срещата е минала градивно. Всички бяха на мнение, че Има Такъв Народ е направила верните дейности, че е на правилния път и че ще продължава да отстоява правата на жителите и истината, без значение какво ще й коства това, приключва известието.

Четете Епицентър.БГ към този момент и в!

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР