На 18 декември в 16:25 ч Луната е в квадратура

...
На 18 декември в 16:25 ч Луната е в квадратура
Коментари Харесай

Луната в квадратура с Нептун – как това ни влияе

На 18 декември в 16:25 ч Луната е в площ с Нептун (планетата на илюзиите, измамите). Тънката линия сред интуицията и въображението е замъглена по това време. В часовете към това време хората не са в положение да преценяват обективно какво се случва, елементарно се заблуждават или поддават на непознато подстрекателство. Може да виждате нещата такива, каквито ви се желае да бъдат, а не такива каквито са в действителност. Интуицията този път може да ви подведе и да приемете мечтаното за действителност.

Възможни са внезапни промени в настроението – от мечтателно, лирично до изпитване на възмущение постоянно поради нещо дребно и нищожно. Емоционалната сензитивност е засилена по това време и е евентуално да приемете думите или дейностите на някого като персонална офанзива, каквато в действителност няма. Може неправилно да възприемате казаното от другиго и да предположите неща, които не са правилни. Лесно можете да бъдете излъгани. Да се заобикаля вземането на значимо решение въз основа на първите усещания.

По време на работа може да зародят неточности. Всяка информация получена в същото време се нуждае от удостоверение. Общуването става мъчно, тъй като хората постоянно не чуват какво им споделя събеседникът. Засилва се разсеяността, мислите „ отплуват” в незнайна посока. Опасно е да се занимавате с пари. Бъдете деликатни, тъй като броят на кражбите в жп гарите, превоза, пазари, Мол-ове и други зачестяват.

Ако пиете алкохол или вземате мощни медикаменти, наркотични субстанции, добре е в същото време да не го вършиме.

Никога не купувайте нищо, не подписвайте документи, не вземайте решения и не давайте единодушие, когато Луната прави аспект с Нептун.

Упражненията по медитация, духовна процедура, йога и други сходни могат да заземят силите, които усещате сега. Добре е да гледате сантиментални филми. Потърсете забавление или правете нещо изобретателно, с цел да задоволите въображението си.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР